Fetullah sonuçtan hiç memnun değil

ING Bankası Hatalı Kısıtlama / Mağduriyet

21 Şubat 2024 11:46

23 kasımda yazdığım şikayet hatalı kısıtlama durumu şu an yine aynı sorunu yaşıyorum ben her ay aynı sorunu yaşamak zorunda mıyım kredim var hesaba para atıyorum fakat ödeme yapamıyorum ''ING banktan uzun süredir devam eden kredim var. Mahkemenin almış olduğu karara istinaden 01.11.2023 tarihinden sonra kredi, Artı Para, kredi kartı başvurusu yapamayacağım ve kullanamayacağım yönünde. 10 günlük gecikmede olan kredim için başka bankadan ING bankasına para transferi yaptım fakat ING Bank kredi tahsilatını destek hesabıma bloke koyarak çekmiş. Şu an göndermiş olduğum hesapta bakiyem 450 TL kredi ödemesi 436 TL fakat ne ben ödeme yapabiliyorum ne de sistem otomatik ödeme yapmış. Destek hesaba kredi tutarı kadar bloke koyuyorsanız bari kredi taksidimin ödemesini yapın. Yapmış olduğunuz bu hatalı kısıtlamanın acilen düzeltilmesini rica ederim. Alınan karar yeni bir kredi kullanmamam yönünde mevcut krediyi ödemem neden kısıtlandı. Gecikme neden işliyor bir taksit daha almazsanız icraya mı vereceksiniz?

25 Mart 2024 15:33

ING bankası ödememi yapamıyorum hesabımda yeterli bakiye olmasına rağmen ödeme alınmıyor gecike işliyor 4 aydır aynı şikayetlerim var artık şu duruma kalıcı bir çözüm bulur musunuz rica etsem. Erzurum' da bankanız yok kayıt oluşturuyorum düzelmiyor önceki işlemler şikayet var üzerinden çözüldü ama şimdi şikayet var' a dahi yazamıyorum aynı kayıt olduğu için

25 Mart 2024 14:59

ING banktan kredi kullandım ödemelerini yapıyorum 5 ay önce mahkeme tarafından borçlandırıcı işlemlere kısıtlama geldi kredi çekmem Artı Para kullanmam ve kredi kartı başvurularım mahkeme kararından sonra kabul görmüyor. Lakin ben kredi ödemem için ING bankasında bulunan hesabıma her ay para transfer ediyorum kredi ödenmesi için ama ödenmiyor neden borçlandırıcı işlem olmamasına rağmen hesabıma da bloke koymuşlar. Sonrada her gün taciz eder gibi 50 kere arıyorlar ödeme yapın diye müşteri hizmetlerine talepte bulundum çözülmüyor daha önce sv yazdığım için aynı konu tekrarı gözüküyor diye diğer hesabımdan yazamadım lütfen artık şu saçma şeye çözüm bulun Erzurum' da bankanız yok benim krediyi ödeyebilmem için mobil bankacılıktan başka çarem yok her ay şikayet vara yazmaktan da bıktım lütfen artık çözüm bulun. Kıstladığınız hesaptan borçlandırıcı işlem yapmamam gelen kararı doğru inceleyip doğru karar koyun. Hesaba 1 haftadır para atmışım her gün gecikme faizi işliyor ve hiç önemli değil gecikmesi taciz eder gibi artık aramayın lütfen hesabımda kredi tutarı kadar bakiye var ben ödeyemiyorum siz çekin alın

22 Mart 2024 05:34

23 kasımda yazdığım şikayet hatalı kısıtlama durumu şu an yine aynı sorunu yaşıyorum ben her ay aynı sorunu yaşamak zorunda mıyım kredim var hesaba para atıyorum fakat ödeme yapamıyorum ''ING banktan uzun süredir devam eden kredim var. Mahkemenin almış olduğu karara istinaden 01.11.2023 tarihinden sonra kredi, Artı Para, kredi kartı başvurusu yapamayacağım ve kullanamayacağım yönünde. Bu ay yine hesabıma para transferi yaptım fakat kredimi ödeyemiyorum. Kredi ödeme şeklim 3 aydır hesaba para transfer et sonra ödeme yapama Şikayetvar'a yaz artık lütfen bu duruma kalıcı bir çözüm bulun

22 Mart 2024 05:31

Bu ay yine aynı sorunu yaşıyorum hesabımda bakiye var fakat ödeme yapamıyorum

21 Şubat 2024 11:56 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Fetullah K., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu üzerinden iletebilirsiniz. Teşekkürler.

21 Şubat 2024 12:02

2595573 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

21 Şubat 2024 17:18

İlginiz için teşekkür ederim. Lakin bu konuya ardık kalıcı bir çözüm sağlamanız çok faydalı olacaktır. Her ay aynı sorunu yaşamaktan ve müşteri hizmetlerinizi arayıp yoğunluk yaratmaktan kurtulurum.

04 Kasım 2023 07:41
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
15 Eylül 2023 19:41
Kadir sonuçtan memnun

Kadir
25 Aralık 2023 11:59
"Konu ile ilgilendiğiniz itin teşekkürler."

Havana
06 Aralık 2023 18:37