ING Banka Tarafından Yanlışlıkla Yapılan Mülk Sigorta Ödemesi

ING Banka Tarafından Yanlışlıkla Yapılan Mülk Sigorta Ödemesi
Emre
23 Ocak 2024 15:15

ING Florya şubesi

ING Florya şubesi ;2023 ocak ayında kredisini kapatıp daha sonra yurt dışında ikamet eden vatandaşa sattığım evim ile ilgili 2024 yılında Zurich Sigorta aş. Ye bana ait olmayan satışını 2023 yılında verdiğim daire için DASK ödemesi olarak 979TL lik bir ödeme yapıyor.
Şube ile görüşmem sonucunda iptalin mümkün olmadığını ödemek zorunda olduğumu söylediler.
Evi satın alan kişi yurt dışında yaşıyor ve dönemsel olarak ülkemize geliyor... Devletimin bütün sisteminde evin bana ait olmadığı kanıtlanmasına rağmen sistemde görmediklerini, evi alan kişinin DASK yaptırıp belgeyi onlara sunmamı istediler... Kişi yabancı t. C. No yok DASK yok ulaşmam mümkün değil. Yardımlarınızı talep ediyorum. Para iadesi için sizden yardım istiyorum... ING bankası beni bu konuda defalarca mağdur etti. Sahibi olmadığım bir evin poliçesini benden alıyorlar. CİMER-Tüketici Mahkemesi-Şikayetvar her yere başvuru yapacağım.

Tapu bağımsız bölüm:14
ADA/PAFTA:613
PARSEL/SAYFA:45/32178
adres:Yakuplu mh. 80. Sk. Kapı no:3//D:14 BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL

Zurich Sigorta
DASK poliçe no:37365377
adres kod:2804550735

23 Ocak 2024 15:21 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Emre H., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

24 Ocak 2024 16:09

İyi günler dileriz.

Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
02 Ekim 2024 18:16
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
22 Kasım 2024 22:42
İzinsiz Yenilenen Sigorta Poliçesi Ve İade Talebi
İzinsiz Yenilenen Sigorta Poliçesi Ve İade Talebi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
03 Haziran 2025 15:58