Bülent sonuçtan çok memnun

İdefix İdefix Tablet Satın Alma Hüsranı, İade Ve İletişim Sorunları

11 Mart 2024 14:45

İdefix adlı online mağazadan 26.02.2024 tarihinde bir tablet satın aldım. Daha sonra fark ettim ki satın aldığım tabletin özellikleri tam olarak yazmıyor. Önce satıcıya sordum, cevap alamayınca İdefix'i aradım; onlar da araştırıp bana döneceklerini söylediler. Daha sonra satıcı, istediğim özellikte olmadığını belirtti. Bunun üzerine tekrar İdefix'i arayarak ürünün istediğim özellikte olmadığını ve iptal etmek istediğimi ilettim.

Ancak bana isteğimin şu an gerçekleştirilemeyeceğini söylediler. Ürün kargoya verildi ve sistemin üzerinden geri iade edebileceğim belirtildi. Fakat ürün kargoya verilmiş olmasına rağmen, sistem üzerinden iade seçeneği gözükmüyordu. 01.03.2024 tarihinde ürün bulunduğum ile geldi.

'Kargom Sen' firmasıyla iletişime geçtim ve iade etmek istediğimi söyledim. Sistemden iade butonunu aktif ettiler ve o gün iade işlemini gerçekleştirdim. Bugün, yani 11.03.2024 tarihi itibarıyla, ürün satıcıya ulaşmamış. Defalarca İdefix ve 'Kargom Sen' firmasının müşteri hizmetlerini aradım ama sonuç alamadım. Parasını ödememe rağmen ne istediğim ürünü alabildim ne de paramı geri alabildim.

11 Mart 2024 15:02 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

12 Mart 2024 20:49

Şikayet yazımdan 25 dakika sonra buraya cevap yazmışlar. İşlem başlattık diye. Dün gece beni aradılar idefix den tekrar konuyu anlattım tamam biz derhal kargo yetkilileriyle iletişime geçip sizi bilgilendireceğiz dediler bu akşam idefix den beni aradılar bana sordukları soru kargonuz geldi mi teslim aldınız mı? Galiba ya benimle alay ediyorlar ya da gerçekten bunlar işlerini düzgün yapmayıp konuyla alakaları yok.

15 Mart 2024 18:24

Sayın Bülent B., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Hazel
05 Ağustos 2024 12:30
İdefix'ten Yanlış Ürün Ve İade Sorunu

Yeşim
03 Eylül 2024 13:42
İdefix Teslim Edilmeyen Kargomun Ücret İadesini Talep Ediyorum!
Halil sonuçtan hiç memnun değil

İdefix'ten Aldığım Ürünü Teslim Alamadım

Halil
16 Mart 2024 18:53
İdefix'ten Aldığım Ürünü Teslim Alamadım
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
09 Ocak 2025 11:55
Feyyaz sonuçtan çok memnun

Feyyaz
14 Ağustos 2024 20:00
İdefix Pazar Yerindeki Fraud Satıcıdan Aldığım Ürünü İade Etmiyor!
İdefix Pazar Yerindeki Fraud Satıcıdan Aldığım Ürünü İade Etmiyor!