Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
28 Haziran 2024 13:29

21.06.2024 tarihinde satın aldığım IDE6675d4ec79b41 sipariş numaralı LG 27" 27GR83Q-B 240Hz 1ms IPS QHD Gaming Monitör, 24.06.2024 tarihinde tarafıma ulaştı. Kurulumunu yaptıktan sonra arızasını fark ettim ve aynı gün LG teknik servisine cihazı teslim ettim. LG teknik servisi 27.06.2024 tarihinde iade/değişim talebimi onayladı. Satıcı Techburada (Avasya Teknoloji) ile görüşmelerim sonucunda LG tarafından sağlanan hatalı ürün iade/değişim formunun orijinali 28.06.2024 tarihinde satıcı firma fatura adresine kargoladım. Formu görsellere ekliyorum.

Kusuru fark ettiğim günden bugüne kadar idefix üzerinden iade talebi oluşturmaya çalışıyorum. Her türlü cihazda hem tarayıcı hem uygulama üzerinden iade talebi oluştururken hata almaktayım. Hem idefix.com üzerinden destek al seçeneği üzerinden, hem WhatsApp iletişim hattından, hem de telefon ile müşteri temsilcilerine problemi aktardığım halde sorunumun çözümüne yönelik hiçbir adım atılmamıştır. Bir sistem üzerinden iade talebi oluşturabilmek kadar basit bir problemi dahi çözmekten uzak amatör bir altyapınız bulunmakta. Müşteri temsilcileri dahi müşteri adına iade talebi oluşturamamaktadır. Aldığım hatayı görsellere ekliyorum.

Aynı ürünü aynı satıcıdan idefix üzerinden alan ve birebir aynı sorunu yaşayan bir mağdurun daha Şikayetvar üzerinden şikayette bulunduğunu ve hala cevap alamadığını bugün gördüm. Ürün arızasıyla alakalı görseli ekliyorum.

Sorunumun çözümü için idefix aksine bana her konuda yardımcı olan LG teknik servisi ve Techburada satıcısına teşekkür ederim.

Arızalı bir ürün almış bir müşterinin yapması gereken her adımı olması gerektiği gibi yaptığım halde bu kadar basit bir problem için çözüm üretemeyen idefix'ten problemimi ivedi bir şekilde çözmesini talep ediyorum.

profile profile profile
28 Haziran 2024 13:34 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

04 Temmuz 2024 12:42

Sayın Burak E., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Burak sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 11:43
Onur sonuçtan çok memnun

Ölü Piksel Sorunu Ve Geciken İade Süreci

03 Ocak 15:00
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
09 Ocak 11:55