Burak sonuçtan hiç memnun değil

İdefix Kusurlu Monitör Ve İade Kabusu

İdefix Kusurlu Monitör Ve İade Kabusu
Burak
29 Mart 2024 17:33

27/02/2024 de idefix.com üzerinden ptd bilişim satıcısından Lenovo thinkvision p24h-30 63b3gat6tk 23.8" 4 MS QHD pivot ıps monitör ürününü aldım (sipariş: ıde65dde3a687b58). Ürünü teslim alıp açtığımda, monitörün sağ ve sol yanlarında siyah gölgelenmeler olduğunu fark ettim ve iade etmek istedim.

Ptd bilişim satıcısı, teknik servis raporuna ihtiyaç duyduğunu belirtti. Türkiye'deki yetkili Lenovo teknik servisini 0 212 912 01 34 numarasından arayarak kayıt oluşturdum ve ürünü seri bilgi teknolojileri destek hizmetleri ve ticaret limited şirketi'ne gönderdim. Sonraki hafta, ürünün kusurlu olduğu anlaşıldı ve 'doa' yazan irsaliye ile geri gönderildi.

Satıcıya iade için başvurduğumda, satıcı doa raporu istedi. Lenovo teknik servisten oğuzhan bey ile görüşmeme rağmen, teknik servis raporu vermediklerini ve irsaliyedeki 'doa' yazısının satıcının iade etmesi için yeterli olduğunu söyledi. Ancak satıcı, iade için irsaliyeyi kabul etmiyor ve Lenovo teknik servis ile iletişime geçmeyi reddediyor.

Bir ay oldu, kusurlu olan ürünü iade etmek için ne kadar zaman harcadığımı bilmiyorum. İdefix'in, Lenovo'nun, seri bilgi teknolojileri ltd'nin ve ptd bilişim'in müşteri memnuniyeti umursamadığı çok açık. Hepsi birbirine top atıp zamanımı kaybettiriyor. Helal olsun size.

29 Mart 2024 17:54 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

02 Nisan 2024 15:53

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
28 Haziran 2024 13:29
İdefix İade Talebi Oluşturamama Problemi
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İdefix Onarım Sonrası Gönderilmeyen Kulaklık Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 15:00

Oğuzhan
25 Haziran 2024 13:28
idefix Kusurlu Ürünlerin İade Alınmaması Ve Şirket Politikası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 21:12