12 Eylül 2024 16:26

2022 model sıfır Hyundai i20 aracımda yolda giderken bir anda gaz kesme ve stop ettikten sonra 1-2 saat çalışmama problemi mevcut. 2 kere Hyundai Erdemir, 2 kere Hyundai Nev ve 1 kere Hyundai Odak yetkili servislerine götürmeme rağmen aracı bilgisayara bağladıklarını ve herhangi bir hata kodu vermediğini söyleyerek her seferinde aracı verip geri gönderdiler. Araç ile defalarca kez yolda kaldım. Bugün itibari ile yolda kaldığım esnada Hyundai acil yol yardımı arayarak destek istedim. Aracımı çekerek tekrar Hyundai Nev yetkili servise bıraktılar. Fakat servis ile görüşmeden bıraktıkları için servis beni arayarak ustaları olmadığını ve 4 gün sonra geleceğini söylediler. Aracımı başka bir servise çektirmek için tekrar aradım ancak yardımcı olamayacaklarını söyleyerek telefonu kapattılar. Kendi cebimden parasını vererek aracımı tekrar başka bir servise çektirmek durumundayım. Defalarca Hyundai Türkiye Genel Müdürlüğü (Assan) aramama rağmen santral telefonları açmıyor. Aracımı kullanamıyorum, yola çıkamıyorum, çıktığım her yerde yolda kalıyorum. Aracımı geri iade etmek istiyorum, şirketimdeki bütün Hyundai araçları satacağım ve kesinlikle bir daha Hyundai marka araç almayacağım.

12 Eylül 2024 16:35 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Yorumlar (7)

Uğur

Merhaba aynı sorunla 28.07.2025 tarihinde bende yolda kaldım uludağ otomotiv aradım desteğe geldi arka koltuğu söktüğümüzde benzin pompasının işlev vermediği ve motor oradan benzin hortumu çıkarıp marş yaptığımızda ateşlemeye benzin gitmediği ve bundan dolayı çalışmadığı tespit edildi gördüğüm ve yorumları okuduğum üzere bu bir kronik arıza Hyundai Assan i 20 pişmanlıktır yakıt fazla yakmasına sebep olabilir pompa değiştiğinde yakıtında düşeceğini tamın ediyorum beyin vs şeylerle uğraşmayın bu sorun yakıtsal bir sorun benzin pompanız değişmesi lazım ustanız benzin hortumunu söktüğünde benzinin gelmediğini farkedecektir servis bu yazılanları gördükten sonra aslında kronik olduğunu ve üretim hatası olduğunu farketmeliydi maalesef bilerek kendi servisine getirmedim direk ercan ustama getirdim çünkü bir araba fazla kurcalanmadan nokta atışı ile tamir edilmelidir çünkü başka teknik sorunlar çıkartabilir.

Süleyman

Benimde aynı model ve özellikte aracım aynı sorunla yolda kaldım. Sorunu çözebildiniz mi?

Anıl

Merhabalar dün aynı sorunla karşılaştım 2022 1.0 style 38 binde aracım yolda bir anda giderken gaz kesti stop ettikten sonra bir daha çalışmadı. Sorunu çözebildiniz mi acaba? Beyin ile alakalı deniliyor.

Serkan

Abi sorunu çözdünüzmü ne çıktı ben yine bugün aynı sıkıntıdan yolda kaldım

Serkan

Sorunu çözebildinizmi bugünde benimde başıma aynı sorun geldi 2022 1.4 benzinli

Süleyman

2020 Model i20 1.0 T-GDI aracımda birebir aynı sorunu yaşıyorum. Sizin aracınızdan tek farkı aracı istop ettirip tekrar çalıştırdığımda gaz almaya başlıyor. Kaç defa servise götürmeme rağmen sorunun asıl kaynağını tespit edemiyorlar. Sizin sorununuz çözüme ulaştı mı acaba

Odak Hyundai Assan Zeytinburnu Bayii Yeni Araçta Problem!

03 Temmuz 2024 11:58
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 2023 Model 1 Haftalık Sıfır Aracın Akü Boşalması Sorunu

Aylin
16 Ekim 2023 20:38
Sessiz sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Mahkeme Kararını Hyundai Ve Nev Otomotiv'in Uygulaması Talebi

Sessiz