Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Zonguldak Yetkili Servisinde Yaşanan Garanti Ve Tamir Sorunları

30 Nisan 2024 02:13

01.12.2023 tarihinde, garantisi devam eden Hyundai Kona marka ve 45.000 kilometrede olan aracımın periyodik bakımlarını yaptırmak ve sağ gündüz LED farının içine su alması sebebiyle Ereğli/Zonguldak'ta bulunan Hyundai Simge yetkili servisine götürdüm. Yetkili servis, aracımın bakımlarını yaptıktan sonra sağ gündüz LED farının mevsimsel geçişlerde içine su alabileceğini, bu durumun normal olabileceğini belirtti. Servis müdürüne, sağ gündüz LED farının ayıplı olduğunu ve garanti kapsamında değiştirilmesi gerektiğini ifade etmeme rağmen, bana bu durumun garanti kapsamına girmediğini, farın silikonla tamir ettirilebileceğini ya da aracın kasko şirketinden farın değiştirilmesi için kamera olmayan bir yerde araca zarar vermem gerektiğini önerdi. Bu öneri hem usul hem de yasaya aykırıdır ve ben sağ gündüz LED farımın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. 27.02.2024 tarihinde aracımın motorundan gelen ses sebebiyle aynı yetkili servise başvurdum. Servis, aracımda herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ancak aracımdan gelen anormal sesi daha önce kaydettiğim bir ses kaydıyla yetkili personele dinlettim. Ses kaydını dinlemelerine rağmen herhangi bir işlem yapılmadan servisten ayrılmak zorunda kaldım. Yaklaşık iki ay sonra, 23.04.2024 tarihinde aracım bozuldu ve Hyundai Simge yetkili servisi aracımı tamir etmedi. Aracımın bozulan parçalarını 24.04.2024 tarihinde İstanbul'dan temin ettim ve bu parçaları 27.04.2024 tarihinde Bartın Azim Otomotiv yetkili servisinde değiştirdim. Bu yaşananlar nedeniyle mağduriyet yaşadım ve başkalarının da mağdur olmamasını umuyorum. Aracını satın aldıktan sonra destek vermeyen bir marka tercih edilmemelidir.

30 Nisan 2024 07:58 (Şikayetten 5 saat sonra)

Hyundai Kona'da Sürekli Tekrarlayan Ateşleme Sorunları

17 Nisan 2025 01:55
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Hyundai Kona Yı Almanın En Büyük Eksisini Yaşadım.

12 Kasım 2023 01:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona Elektrik Aracımın Tamiri İçin Aylarca Parça Bekliyorum, Mağdur Ediliyorum

21 Nisan 2025 16:00

6 Aydır Çözülemeyen Batarya Sorunu Ve İlgisiz Servis

22 Eylül 2025 14:29
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Garantili Araç Arızası

17 Eylül 2023 23:38