Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Hyundai Kona Yı Almanın En Büyük Eksisini Yaşadım.

12 Kasım 2023 01:46

Beğenerek ve isteyerek almış olduğum 2023 model yeni kasa Hyundai Kona Marka otomobil satış sonrası servis hizmetleri ve yedek parça konusunda hayal kırıklığına uğrattı. Aracım ın akşamları boydan boya yanan ön LED farı su alarak belli bölgelerin patlamasına sebep oldu. Bende yetkili bayiye gittim, ilgilenen servis danışmanı arkadaş otomobil in LED farı kısmının garantiden değişeceğini bildirdi, bende onay verdim. Nasıl olur da Türkiye pazarında rekabet etmeye çalışan bir markanın yedek parça ön hazırlığı olmaz aklım olmuyor. Parçanın 3 hafta sonra Kore'den geleceğini söylediler fakat 5. Haftaya giriyoruz hala bir ses bulunmamaktadır. Firmaların belli bir oranda yedek parça bulundurma zorunluluğu olduğunu bilirdim, fakat çevremin biz sana bu kadar para verip Hyundai kona Modelini seçme demesindeki detay sanırım buydu. Araç Ankara'da kahve festivali olsun birçok yerde maskot oldu. Fakat pazarda satacağım dediğiniz arabanın yedek parça stoğu yok bu beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Yoksa aracımdan, onun dışında oldukça memnunum.

13 Kasım 2023 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sahin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona 2023 Modelde Klima Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı

13 Temmuz 2024 01:14
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tamir Edilemeyen Garantili Aracın Misliyle Değişim Talebi

22 Ocak 2024 13:12

19 Nisan 2024 12:10
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Ve Hyundai Servisi Şikayet

30 Nisan 2024 18:22
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'nın Batarya Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Ocak 2025 00:52