Yakup sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 16:51

1 Kasım 2024 tarihinde sıfır araba Hyundai bayon aldım 1.280 mio ama maalesef 45 gün sonra araba sistemsel hata verdi ve 9 yerden arıza oluşmuş. Araba daha 800 kilometrede ama şu an aracımı kullanamıyorum götürdüm bayiye bıraktım bayide bana yeni araç tahsis etmedi odak bayi Cevizlibağ servis şu anda araç incelemede ve ben bu kışın ortasında maalesef bu aracın yüzünden otobüsle gitmek zorunda kalıyorum ailemle birlikte çocuklarım da bu kışta mağdur oldu Hyundai bayon pişmanlıktır. Ayrıca bunu altını çizmek istiyorum ki şu anda hiçbir yetkili beni arayıp da bir özür dileme mağduriyetimi giderme hiçbir şey yok sadece klasik kelime ilgileniyoruz öncelik sizindir diye ama ortada hiçbir şey yok.

29 Aralık 2024 13:00

Bir önceki şikayetimde bildirdiğim gibi aracım hala serviste ve önümüzdeki hafta da muhtemelen aracımı vermeyecekler çünkü hala arızayı bulamadılar. Hyundai yeni bayon araçta böyle bir hata veriyorsa eminim ki ilerleyen zamanlarda diğer müşteriler de aynı sorunla karşı karşıya gelecekler. Zeytinburnu Cevizlibağ odak bayi ve Hyundai yetkilileri bir telefon dahi etmediler bu iş ahlakına aykırıdır bu sattığın malın arkasında durmamak müşteriyi mağdur etmektir ben televizyon beyaz eşya veyahut cep telefonu almadım araba aldım bir marka bu kadar duyarsız olamaz aracımın yerine başka bir araç tahsis etmemeleri veya yeni bir araç vermemeleri gerçekten bir marka değerinin ne kadar alt seviyede olduğunu gösterir. Bu benim başıma geldi başkasının başına da gelmeyecek değil ya da benim başıma geldi diye sadece, bu kadar umursamaz davranış bana göre il ahlakına aşırı aykırıdır, bana göre saygısızlıktır, terbiyesizliktir, bir tek sana oldu daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadık o yüzden bekleyeceksin zihniyetinde hareket etmek de Kurumun çalışma ahlakını gösterir. Daha 800 kilometre deki bir araç bu kadar kısa sürede sistemsel ve yazılım kaynaklı arıza veriyorsa demek ki biz bu arabayla şehir dışına gidemeyeceğiz Hyundai yeni bayon pişmanlıktır güvensizliktir. Sömestr tatilinde şehir dışına çıkmayı planlıyorduk aracım tamir olup bana verilse de ben bu araçta şehir dışına asla çıkmam çocuklarımla Hyundai arabayla şehir dışına çıkıp da bu kışın ortasında rezil edemem Hyundai yeni bayon büyük pişmanlıktır

26 Aralık 2024 17:05 (Şikayetten 13 dakika sonra)
26 Aralık 2024 23:47

Bu saçma ve klasik cümleleri bırakın ben kışın mağdur edebiliyorum aracım 10 iş günü serviste kalacak araç kaynaklı hatada dolayı bana ya aracın yenisini verin ya da ikame araç verin böyle rezillik görmedim sizin marka haricinde hiçbir araçta böyle bir şey duymadım ya şehir dışında ailemle birlikte olsaydım ne olacaktı bu kışın ortasında soğukta ne yapacaktık! Ya aracın yenisini verin ya da yerine başka bir araç verin araç servisten çıkana kadar

Yorumlar (10)

Maria
Maria

Düzeltebildin mi? Aynısı benim de başıma geliyor. Sorunun ne olduğunu söylediler mi?

Dilek
Dilek

Aracınızla ilgili son gelişmeleri merak ediyorum. Aynı arizadan dolayı 1 aydır serviste araç. Daha 1400 km değdi. Bilgi de vermiyorlar

Yakup

Merhaba şikayetim var sitesine daha ilk defa giriyorum o zamandan beri bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamamda

Albayrak
Albayrak

Aynı sorun bende de var sorununuz çözüldü mü acaba

Yakup

Sorun çözüldü ama 200 kilometre test yaptılar İnşallah bir daha aynı sorunla karşılaşmam

Hakan
Hakan

Yakup bey arıza çözümdü mü? Aynı problemleri bende yaşıyorum

Yakup

Sorun çözüldü ama 200 kilometre test yaptılar şu anda herhangi bir sorun yaşamıyorum umarım da yaşamın kolaylıklar diliyorum

Hüseyin
Hüseyin

Yakup bey aracın arızası çözüldü mü

Ali
Ali

Merhaba Yakup hocam bir gelişme var mı?

Yakup

Maalesef hiçbir gelişme yok ve kimse de bir açıklama yapmıyor aracın arızası halen giderilemedi! Alacaksan alma derim ama sen bilirsin genede

15 Ağustos 2024 16:13
Hyundai Bayon 2024 Model Odak Bayi Yazılım Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Yağ Eksiltme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Temmuz 2024 14:03
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Parça Tedarik Sorunu Servis

01 Ekim 2024 19:07