Hüdayi sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Mate 20 Pro'nun Fişinin Çekilmesi

09 Aralık 2023 21:29

Sorunsuz çalışan Huawei Mate 20 Pro marka cihazım bir anda sebepsiz yere kapandı ve sistem arızası ve yedekleme bildirimi geldi ekrana, cihazı kapatıp açmaya çalıştığın zaman açılmasına izin vermiyor yedekleme ekranı çıktığı zaman yedekleme yapılırken cihaz kapanmıyor. Açmaya çalıştığın zaman sistem kendisini kapatıyor. Kendi ne isterse öyle ilerliyor yani ben gidiyorum yedekle istersen diyor. O kadarlık şansı veriyor kör olası. Ben tesadüflere inanmam Sorunun ne olduğunu gayet iyi bilmeme rağmen şansımı denedim servise gönderdim ki verilecek cevabı merak ediyorum. 15 bin tl gibi abartı fiyat istediler ayrıca tamir edilirken extra ücret talep edilebilir dediler ve sorunun ne olduğunu söylemediler. Servis olayını KVK ya devretmiş. Ayrıca İstanbul'daki tek yetkili servisin ücretsiz kargo kodunu paylaşmadı. Üstelik bir çok ildeki servis ağını kapattı KVK'ya yönlendirdi. Hemen aradım KVK'yı onlarda ana kart ve batarya değişecek dediler. Sonra sorun çıkarsa kullanıcı hatası diyerek ittirecektir. Sorun telefonda ya da sistemde değil, bu telefonun fişini çektiler. Yani mortingen hadi destek vermeyi kestin elimizdeki üründen neden ediyorsun. Zaten araştırdım Mayıs ayından yıl sonuna kadar kademeli olarak aynı markaların fişini çekmeye başladılar. Türkiye'deki bir çok satış ve satış sonrası hizmetlerini yavaş yavaş kapattı Avrupa'dan bile çekilmeye başladı. Telefonları bozduk diyecek hali yok söylese herkes Tüketici Mahkemesi'ne gidecek. Zaten Fix Smart servis olayıda bitti Adamlar enayimi neden uğraşsın. Böyle böyle gidecekler piyasadan zaten servis ücretlerinin yüksek olması da buna bağlı kendilerinden Destek falanda beklemiyorum. İsterlerse bu mesaja cevap bile vermesinler. Telefonunuzu kullanmaya devam ediyorsanız yedekleme yapın pişman olmayınız ben bu telefon için ülkede satışı olmamış nano kartı bile Çin'den getirdim. İlk çıkardığı kablosuz kulaklık deneme aşamasındayken gittim aldım sorun çıkınca ses çıkarmadım başkasına sattık belki ama markayı hep destekledik karşılaştığımız muameleye bak müşteri odaklıymış yersen tabi diyeceksiniz ki kardeş 5 yıl olmuş iyide kardeşim cihaz şu an benim diyen cihaza 5 çekiyor hiçbir sorun yok ayrıca 2018 yılında koyulan özellikler şu an bir çok Android markada benim diyende daha yok ayrıca 7 yıl falan olsa tamam dersin yani ama böyle sorunsuz cihazı bir anda silmek normal değil

09 Aralık 2023 21:46

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Yedek parça konusunda markanın bana söylediği fiyat 4000 lira servisi aradım fiyatı sordum dedi ki marka bize o fiyattan vermedi o yüzden yüksek çıkıyor tamir Bedeli dedi batarya kampanyasında 499 liraya değiştirmek ister misin dedi uygulamada kabul ettim. Bu model için kampanya yok dedi ama modelin ismi kampanyada dahildi.

Ayse
Ayse

Merhaba, bende de aynı sorun var. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Hüdayi

Hayır çözemedim maalesef çok yüksek paralar istendiği için bende servise göndermedim gittim normal telefoncuya verdim elime Mate 20 Pro düşerse ana kartına bakarım sağlamsa senin cihaza aktarırım dedi. Ben hala yedeklerimi alamadım bekliyorum bu şekilde başka telefona geçtim artık Huawei'yi bıraktım

Muhammet
27 Temmuz 2023 03:04
Huawei KVK Nın Sağlam Cihazın Ekranını Kırması
Yasin sonuçtan memnun değil

Çalışır Teslim Ettiğim Telefonum, Arızalı Ve Onarımsız Geri Verildi!

Yasin
27 Nisan 2025 17:35