Huawei Gelen, Giden Arama Yapılamaması Sorunu.

Özlem
21 Nisan 2024 22:20

Huawei Mate 10 Lite telefonumda arama yaparken ekran arama moduna geçmiyor ama telefon yine de arama yapıyor ve siyah ekran oluşuyor. Karşı taraf Eğer telefonunu açmaz ise telefonumu kapatamıyorum, ayrıca kapatmazsa da kapanmıyor. Gelen aramaları ana ekranda göremiyorum. Böyle bir sorunla karşı karşıyayım nasıl çözüm bulabilirim. Bu sorunun. Bu sabahtan itibaren oluşmaya başladı. Daha önce böyle bir şey daha karşılaşmadım. Telefonumun diğer bölümleri normal ve düzgün çalışıyor. Bu şekilde bir sıkıntı oluştu. Ayrıca Youtube.com da verileri silerek yapılan yöntemleri denemeye çalıştım hiçbir uygulamanın verilerini silemiyorum ve önbellek temizlemesini yapamıyorum. Burda yakın tarihlerde aynı sıkıntıyı yaşayanların olması da dikkatimi çekti. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

profile profile profile

Burak

Cihazınızdan, Ayarlar, Uygulamalar, Google Play Hizmetleri, Depolama, Alanı (Depolamayı) Yönet, Tüm verileri temizle, seçeneğini seçerek sorununuzu çözebilirsiniz, en azından benim sorunum böyle düzeldi, eğer sorun hala çözülmez ise yine aynı şekilde ayarlar, uygulamalar bölümünden telefon, çağrı yönetici gibi sistem uygulamalarının verilerini temizleyerek deneyebilirsiniz.

Muhlis

Allah razı olsun kardeşim dediklerin sayesinde sorun çözüldü.

Özlem

Teşekkürler maalesef bizim sorunumuzu çözmedi. Sıfırladık, yazılım güncellendi şimdi de çoğu uygulama yavaş çalışıyor.

Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah