Resul sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 10:00

Media Markt almış olduğum Huawei FreeBuds 5i marka ve modelli kulaklığım bir süre kullandıktan sonra sağ kulaklıkta (resimde göründüğü) gibi bir çatlak oluştu. Garanti dahilinde servise gönderdim. Ancak servis ürünün düşme sonucunda bu hale geldiğini raporlayıp ürüne geri gönderdiler. Ancak ürünün hiçbir şekilde darbe ve düşme olmadığından emindim. Konu hakkında bir iddiada bulunamadığımdan ürünü o şekilde teslim aldım. Aynı sorun bu sefer sol kulaklıkta da meydana gelmiştir. Bu durum üründe hata olduğunu göstermektedir. Ürünümün garantisi davam etmektedir. Servise tekrar göndereceğim ama aynı cevap verilecektir kesin. Üründeki bu sorun ile ilgili çözüm bulmanızı rica ediyorum.

Yorumlar (6)

Melih

Benimde aynı sorun var. Tüketici Hakları'na başvurdunuz mu.?

Sonuç alabilir miyiz.

Hayır

Muhammet

Anladım teşekkür ediyorum ama dediğimiz gibi fabrika problemli bir ürün çatlama oluyor anladığım kadarıyla

Muhammet

Dostum merhaba aynı sorun bende de oldu sadece birisinde olunca önemsemedim ama ikisinde hatta kardeşiminde kulaklığında aynısı yaşanınca bunun bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum sonuç alabildin mi garantiden

Resul

Hayır alamadım. 2. Kulaklıkta çatladığında aynı cevabı verecekleri için tekrar göndermeyi gerek görmedim. Düşme kaynaklı dediler. Saldığım yere düşme kaynaklı olsa ortadan 2 ye ayrılır dedim. Tabi son söz servisin olduğu için sorunu çözemedim

23 Mart 2024 00:08
Media Markt Ve Huawei Servis Mağduriyeti: Ses Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti
Media Markt Ve Huawei Servis Mağduriyeti: Ses Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Ömer
30 Temmuz 2023 17:44
Media Markt'tan Aldığım Huawei Kulaklık
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Ekim 2023 16:27