Huawei Fit 3 Bağlantı Sorunu

Hasan
19 Temmuz 2024 18:51

Huawei watch fit3 saatimi Samsung marka telefonum ile eşleştirdim. Ancak gelen aramaları cevaplayamıyorum. Arama geldiğinde sadece aramayı reddetme ve mesaj işareti gözüküyor ancak aramayı cevaplama işareti gözükmüyor, "cihazın çok fazla bluetooth cihazına bağlı olduğu" hatasını veriyor. Fabrika ayarlarına dondurduk çözülmedi ilk aldığımızda bu problem yoktu yeni ortaya çıktı. Çözüm için ilgili birim destek olabilir mi lütfen?

profile profile profile

Ahmet
Ahmet

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, telefonum Samsung, sildim yeniden yükledim Bluetooth sıfırladım olmadı

Bugra
Bugra

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce saati aldım, cep telefonum Oppo Reno 6, Huawei Health programını sorunsuz yükledim ve çalıştırdım. Gelen aramaları yanıtlayamama ve saatten çağrı yapılmasına rağmen ses alamama problemiyle karşılaşmıştım. Oppo firmasını arayıp çözüm destek istedi iğimde uyumlu olmadığı söylendi ve o şekilde kullanmaya devam ettim. Fakat bugün bluetooth ayarlarıma tekrar girip sıfırlama yaptıktan sonra yeniden kurulum gerçekleştirdim. Ayrıca Huawei Health programının çalıştırmasını durdurdum. Belki biliyorsunuzdur aynı anda iki cihaz bluetooth sisteminde çalışmıyor belki bir çakışma meydana geldiğini düşünerek izin ve bildirimleri de yeniden ayarladıktan sonra şu an saatten hem arama sesli yapabiliyorum hem de cevaplayabiliyorum. Ayar detaylarınızı iyice kontrol edip uğraşırsanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.

Atakan
Atakan

Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Cihazı aldığımız ilk günden beri var bu sıkıntılar. Birkaç günlük cihaz olmasına rağmen iade ya da değişim alamadım. Bir çözüm buldunuz mu bu sorunlar için?

Huawei Bağlantı Sorunu Yaşıyorum

07 Temmuz 2024 13:23