Huawei Fit 3 Bağlantı Sorunu

19 Temmuz 2024 18:5117.144

Huawei watch fit3 saatimi Samsung marka telefonum ile eşleştirdim. Ancak gelen aramaları cevaplayamıyorum. Arama geldiğinde sadece aramayı reddetme ve mesaj işareti gözüküyor ancak aramayı cevaplama işareti gözükmüyor, "cihazın çok fazla bluetooth cihazına bağlı olduğu" hatasını veriyor. Fabrika ayarlarına dondurduk çözülmedi ilk aldığımızda bu problem yoktu yeni ortaya çıktı. Çözüm için ilgili birim destek olabilir mi lütfen?

29 Mayıs 2025 00:33

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, telefonum Samsung, sildim yeniden yükledim Bluetooth sıfırladım olmadı

25 Ekim 2024 11:35

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce saati aldım, cep telefonum Oppo Reno 6, Huawei Health programını sorunsuz yükledim ve çalıştırdım. Gelen aramaları yanıtlayamama ve saatten çağrı yapılmasına rağmen ses alamama problemiyle karşılaşmıştım. Oppo firmasını arayıp çözüm destek istedi iğimde uyumlu olmadığı söylendi ve o şekilde kullanmaya devam ettim. Fakat bugün bluetooth ayarlarıma tekrar girip sıfırlama yaptıktan sonra yeniden kurulum gerçekleştirdim. Ayrıca Huawei Health programının çalıştırmasını durdurdum. Belki biliyorsunuzdur aynı anda iki cihaz bluetooth sisteminde çalışmıyor belki bir çakışma meydana geldiğini düşünerek izin ve bildirimleri de yeniden ayarladıktan sonra şu an saatten hem arama sesli yapabiliyorum hem de cevaplayabiliyorum. Ayar detaylarınızı iyice kontrol edip uğraşırsanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.

16 Ekim 2024 15:02

Aynı sıkıntıları yaşıyorum. Cihazı aldığımız ilk günden beri var bu sıkıntılar. Birkaç günlük cihaz olmasına rağmen iade ya da değişim alamadım. Bir çözüm buldunuz mu bu sorunlar için?

Huawei Bağlantı Sorunu Yaşıyorum

7 Temmuz 2024 13:238.508

Huawei watch gt3 saatimi Samsung marka telefonum ile eşleştirdim. Ancak gelen aramaları cevaplayamıyorum. Arama geldiğin...

1 Yorum

Tümünü Gör
Huawei Watch Gt4 Üst Tuş Çevirme İşlevini Yitirdi

Huawei Watch Gt4Üst Tuş Çevirme İşlevini Yitirdi

Faruk
Huawei Watch Fit 4 Pro Adım Sayar Hatası!

Huawei Watch Fit4 Pro Adım Sayar Hatası!

Sefa
Huawei Saat Pişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Huawei SaatPişmanlıktır, ( Huawei Gt3 Pro)

Ömer
Huawei Gt3 Pro Arızalı Ürün

Huawei Gt3 ProArızalı Ürün

Hasan
Huawei Şarj Sorunu Var!

Huawei ŞarjSorunu Var!

Musa
Huawei Nabız Ölçüm Ve Acil Durum Modu Sorunu!

Huawei NabızÖlçüm Ve Acil Durum Modu Sorunu!

Ayşegül

Öne ÇıkanKonular