Ahmet sonuçtan çok memnun

HP Yetkili Servisi Bulamadım

Ahmet
09 Nisan 2024 13:54

HP victus bilgisayarımı servise yollamam lazım benim çözemeyeceğim bir problem var. HP sitesinde yetkili servisin Metrocity AVM'de olduğu söyleniyor ama telefon numaralarına ulaşamadım. Cihazın garantisi ile hizmet alabileceğim servise ulaşmama yardımcı olur musunuz?

15 Mayıs 2024 21:40

16.04.2024te arızalanan HP victus cihazımı Metrocity AVM'deki BDH mağazasından yetkili servise teslim ettim yarın itibariyle tam 1 ay olacak. Aradığımda yurt dışından parça beklediklerini söylüyorlar tarih sorduğumda herhangi bir cevapları yok. Kendi verdikleri belgede servis süreçlerinin minimum 10 maksimum 20 gün olduğunu belirtiyorlar ancak bu sürede daha parçayı bile temin edemediler yapılan cidden ayıp

15 Mayıs 2024 21:14

15 Nisan 2024 12:43 (Şikayetten 5 gün sonra)

Murat sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2025 16:58

Osman
13 Temmuz 2024 23:00
HP Victus Kamera Hatası
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

HP Bakım Sonrası Laptopumun Performansı Düştü Ve Isınma Sorunu Yaşadım!

Uğurcan
22 Temmuz 2025 10:58