Hasan sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Laptop Klavye Sorunu Ve Garanti Kapsamı

HP Victus Laptop Klavye Sorunu Ve Garanti Kapsamı
26 Aralık 2024 15:31

Victus Gaming Laptop 16-r0047nt (7P6L6EA) Seri: CND3362YCN Ürün: 7P6L6EA. Laptopumun klavyesindeki tuşların yazısı silindi, müşteri hizmetleri garanti kapsamında olmadığını söylediler. 3800 TL para talep ettiler. Garanti süremin dolmasına 11 ay var, laptopu aldıktan 3 ay sonra bu yazılar silinmeye başladı. Hiç dayanıklı değil, aldığıma pişman oldum. Dayanıklı olmasa bile bunun garanti kapsamına girmesi gerekirdi. 3 tuş için komple kasa ve klavyenin değiştirileceğini söylüyorsunuz, üzerine de ücret talep ediyorsunuz. Sanki benim kullanıcı hatammış gibi, siz dayanıklı ürün satmıyorsanız benim ne suçum var? Sizin değiştirdiğiniz klavyenin de garantisi var, değiştirdikten sonra böyle bir şey yaşanırsa yine mi ücret talep edeceksiniz? Ne kadar parayı çok seven bir firmasınız! Eğer yardımcı olmayacaksanız, bir daha HP firmasından asla ürün almayacağım. Mağduriyetimi düzeltin. Ayrıca laptopun başka sorunları da var; şarj takılı kullanımda 90 derecelere çıkıyor. Bu konuyla ilgili her yere şikayetimi edeceğim, insanların bilmesi için de bu konuyla alakalı paylaşımlar yapacağım. Umarım kendinizi düzeltirsiniz, bu koca firmaya yakışmayan şeyler bunlar!

27 Aralık 2024 15:02 (Şikayetten 23 saat sonra)
01 Ocak 2025 19:46

İlgisiz firma kalitesiz ürün yardımcı olamayan müşteri hizmetleri ve teknik servisi isteseniz de laptopu size göndermeyi düşünmüyorum bu saatten sonra güvendiğim değer verdiğim bir firma değilsiniz

01 Ocak 2025 19:57

Koskoca firma 3 tane tuşu değiştiremedi para talep etti ayrıca fan sesinden başım ağrıdı oyunlarda 90 derece olan laptopu güzel paralara sattılar bize ve çok pişman oldum

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus 16'nın Ekran Sorunları ve Teknik Servis İlgisizliği

23 Temmuz 2025 17:45

HP Victus Laptop Isınma Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Yiğit
22 Ağustos 2025 22:05
Okay sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Laptopta Kronik Ekran Arızası Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Okay
15 Ekim 2025 19:06

HP Victus Laptop Garanti Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Cihazda Devam Eden Arıza

Emre
02 Eylül 2025 21:37
hp-victus-laptop-garanti-surecinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-cihazda-devam-eden-ariza-1.jpg

HP Kategorileri