Hotiç Çanta Sorunu

28 Kasım 2023 16:52

2 ay önce Manisa Magnesia AVM de bulunan Hotiç mağazasından çanta ve ayakkabı aldım. Çantanın iç kısmında yırtık tespit ettim ve değişim istedim. 1 ay ürün incelemede bekledi ve tamir kararı verildi. Yeni alınmış ürünün tamirini kabul etmem mümkün değil dedim. Mağaza çalışanları müşteri temsilcisini arayın dediler. Aradım. Değişim okeylendi. Yerine çok seçme şansım olmadığından çok daha pahalı bir çanta aldım. Kalite sorunu yaşamayacağımı düşünerek.

İlk 15 dakikalık kullanımda kol kısmi koptu. İade talebiyle başvuru yaptım. Yine 1ay inceleme sonunda yine tamir kararı verildi. Bu kez müşteri hizmetleri de hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Tüketici Hakları'na başvuruyorum. Hizmet sıfır kalite yerlerde. İade ve değişimde ciddi sorunlar yaşıyoruz. En basit markalar bile sorunsuz beklemesiz değişim yapıyor. Hotiç hiçbir şekilde tüketicinin yanında değil. Yazıklar olsun!

10 Haziran 2024 17:05 (Şikayetten 6 ay sonra)

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Hotiçten Alınan Çantanın İki Ayda Yırtılması Ve Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

24 Nisan 18:02
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can

17 Temmuz 2023 11:53
Manzura sonuçtan çok memnun

Manzura
14 Ekim 2024 17:57
"Şikayetimi yazdıktan sonra hızlı geri dönüş yapıldı için teşekkür ediyorum. Şikayetim çözüldü! Beni arayan müşteri temsilcisi Ece hanım'a yardımı için ayrı teşekkür ediyorum."
Nilgün sonuçtan memnun

Nilgün