Hotels.com Otel Rezervasyon İptali

19 Temmuz 2023 11:03

Merhaba, 30 Haziran tarihinde hotels.com üzerinden gitmiş olduğum seyahat yerinden Ürgüp Alfa cave Hotel için rezervasyon yaptırdım. Otele gittiğimizde aynı gün değil 14 Temmuz 2023 tarihine rezervasyon olduğu görüldü. Bunun üzerine rezervasyonu iptal ettim sadece rezervasyondan yarım saat geçtiği halde iptal ettiğim için ücret iadesi yapılamadığını söylediler. Oteli aradık bize hotels.com un numarasını verdiler. Başka otele yeniden ödeme yapıp geçtik. Orada verilen numarayı aradım bize Yardımcı olmadılar. Sonra iptal ettiğimiz otel yetkilisi aradı hotels.com ile görüştüğünü iade yapılacağını söyledi. Üzerinden 20 gün geçti. İade vs yok hotels com u aradım ödeme yaptık diyor bankayı arıyorum ödeme yok diyorlar. hotels.com hesap dökümü istiyor. Onu gönderdim yine iki gün geçti. Resmen oyalıyorlar. Beni çok uğraştırdılar hem oteli hem de hotels.com u gerekli her yere şikayet edeceğim

27 Eylül 2023 17:02 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

Necdet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:38

26 Temmuz 2024 11:39
Hotels.com Rezervasyon İptali İçin İtiraz

19 Mayıs 2023 12:49
Ertan sonuçtan memnun

05 Eylül 2023 19:57
"Ücret hesabıma ulaştı. Teşekkürler"

13 Ağustos 2024 13:22