Hoover Servis Ve Çalışanları

Gökhan
21 Aralık 2023 20:41

Merhaba, Hoover marka bulaşık makinesi aldım; ancak ürün arızalı geldi. Servisini aradım, 'Salı günü geleceğiz' dediler fakat gelmediler. 'Perşembe günü geleceğiz' dediler yine gelmediler. Evde beş gündür bekliyoruz ve oyalanıyoruz. Hoover servis çalışanlarından şikayetçiyim. Lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

12 Ocak 2024 09:50

Merhaba Hoover marka bulaşık makinesi aldım arızalı çıktı geri aldılar 2 hafta oldu yeni ürün gelmedi servisi arıyorum müşteri hizmetlerini arayın diyorlar müşteri hizmetlerini arıyorum servisi diyorlar ne zaman gelecek bilgi yok oynatıyorlar Hoover servis çalışanlarını denetlemesi lazım hiç hırı bir şey bilmiyor. Hoover almayın yarıda kalırsınız.

12 Ocak 2024 09:45

Hoover bulaşık makinesi aldım arızalı çıktı geri aldılar iki hafta oldu yeni makine halen gelmedi kimse net bir cevap söylemiyor bin türlü bahane uyduruluyor. Hoover servis olarak sıfır Hoover marka ürünü almayın aldırtmayın ortada bırakırlar insanları böyle bir sürü şikayetçi alıcılar var

22 Aralık 2023 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
02 Mart 2024 09:47
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
22 Nisan 2024 12:19
Oyun sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 21:33
Songül sonuçtan memnun

Songül
26 Şubat 11:08
"Ayşe hanım çok ilgilendi ona teşekkür ediyorum diğer Hoover çalışanlarına da tabi ki inşallah bir daha sorun yasamadan uzun ömürlü kullanırım"

Rıza
19 Aralık 2023 18:35