Şaban sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 11:43

09/11/2023 tarihinde Hepsiburada dan Hoover marka çamaşır kurutma makinesi satın almış olup 06/12/2023 tarihinde ilk kurulum için Hoover müşteri hizmetlerinden kayıt açtırıp ayrıca mail ile de kayıt numarası aldım aradan geçen 11 gün içinde 3 defa müşteri hizmetlerini arayıp durumu sordum en son 16/12/2023 tarihinde arayıp tekrar kayıt açtılar.
Ekteki bilgilere istinaden almış olduğum kurutma makinesi kurulumu için servis çağrı talebi oluşturulmuş makine kurulumu için gelen olmadığı gibi aranmadım da şimdi sizlere birkaç sorum olacak 1) bu marka herhangi bir cihazı Hoover çalışanlarına sorarak (fırın-buzdolabı- çamaşır mak. Vs. Kaç gün çamaşır yıkamadan. Bulaşık yıkamadan. Yemek yapmadan durabilirsiniz) bu zamana kadar şikayet etmeden? Çok mu zor ki bir makinenin devreye alınması günlerce sürsün.? Sizlerin ürettiği marka ürünleri alıp beklemek. Servis hizmetlerini yapan kişiler teknik servisler mi yetersiz? O zaman ürünleri de satmayın niye bizleri mağdur durumda bırakıyorsunuz biz tüketici olarak bu markaya karşı nasıl olumlu düşünelim. Daha paketinde olan bir ürünü kurulum için servis getirtemiyor isek daha sonra bakım veya arıza durumunda cihazları çöpe mi atalım. Bu mağduriyetime Hoover yetkili birimlerin (robot cevabı olmamak kaydı ile ) cevap verilmesi umudu ile. Kolay gelsin.

19 Aralık 2023 13:26

Şaban Çekin Ekler 16 Ara 2023 15:22 (3 gün önce) Alıcı: Candy

ekteki bilgilere istinaden 06/12/2023 tarihinde aldığım kurutma makinesi kurulumu için servis çağrı talebi oluşturulmuş müşteri hizmetlerini 3 defe aramama rağmen (aradan 10 gün geçti) makine kurulumu için gelen olmadığı gibi aranmadım da şimdi sizlere birkaç sorum olacak fakat cevabını robotların değil insanların vermesini tercih ederim 1) bu cihazı sizlerden biri almış olsa ( bu fırın - çamaşır mak.-buzdolabı- vs kaç gün çamaşır yıkamadan-bulaşık yıkamadan-buzdolabı çalıştırmadan-yemek yapmadan durabilirsiniz.) ve hiç şikayet etmeden. Bu koşullarda bana tüm platformlarda şikayet hakkı var mı-yok mu?. Çok mu zor ki bir makinenin devreye alınması günlerce sizlerin ürettiği ürünleri alıp kullanmasını beklemek. Servis hizmetlerini yapan kişiler sanırım uzaydan gelmiyorlar. Teknik servisler mi yetersiz.? O zaman ürünleri de satmayın niye bizleri mağdur durumda bırakıyorsunuz bizler tüketici olarak bu markaya karşı olumlu düşünebilmek mümkün mü daha paketinde olan bir cihazı devreye almak için günlerce bekliyor isek herhangi bir bakım veya arıza durumunda cihazları çöpe mi atalım. Mağduriyetime cevap verilmesi umuduyla. Kolay gelsin.

, 6 Ara 2023 Çar, 13:49 tarihinde şunu yazdı:

-- şaban çekin

ArGe

Karbonsan Pressure Vessels and Trading Co.

17 Aralık 2023 14:21 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Aralık 2023 10:48

Yine bir robot cevap destek alabilseydik şikayet etmeyip memnuniyet belirtirdik

01 Ocak 2024 13:37

29/12/2023 tarihinde makinenin kurulumu gerçekleşmiştir.

Meryem
24 Ekim 2023 22:46

25 Kasım 2023 14:04
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
01 Şubat 2024 18:57
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Kurulumu İçin Servis Randevusu Sorunu

Gülşah
15 Mayıs 09:34
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
16 Ocak 2024 11:52