Dürdane sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Çamaşırları Kurutmuyor

12 Kasım 2024 15:28

Hoover 11 kg kurutma makinesi aldım. 1 hafta önce kuruluş yapıldı ama hiç verim alamadım. Çamaşırlar nemli çıkıyorlar. 3 saatlik programda da 1 saatlik programda da nemli çıkarıyor. Tüm programlarda çamaşırları ayrıştırarak da denedim ama yok nemli çıkıyor. O sana bu makineyi almanın ne anlamı var o zaman çamaşırlar nemli çıkacaksa. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım 9 dakika bekledim hala bağlanamadım. Müşteri temsilcisine. Buna bir çözüm bulunsun lütfen o kadar parayı çamaşırlarım nemli kalsın diye vermedim ben

12 Kasım 2024 16:03 (Şikayetten 34 dakika sonra)
21 Kasım 2024 12:08

Servisiniz bir sorun olmadığını söylüyor ama benim çamaşırlarını servisin anlattığı şekilde çalıştırınca nemli çıkarıyor. Tüketici kaynaklı hata var diyor ben yeni aldığım makineye ne yapmış olabilirim

Büşra
Büşra

Ben de yeni aldım 1-2 hafta oldu. Aldığımdan beri bazen 1günde 2-3 makine kuruttum ve çamaşır makinem 9kg hepsini doldurduğum halde hepsini kuruttu her seferinde, 1-2 çamaşırın belki lastikli bellerinde hafif nemlilik kaldı. Genelde telefon uygulamasından seçip en uygun programda çalıştırmaya çalıştım ki hep karışık çamaşırlar yani tek çeşit değil, kazak da var eşofman da kot da gömlek de. Dolu bir makine çamaşırın hepsini nasıl kuruttuğuna şaşırdım her seferinde. Bir tek kurumayan çift kişilik alez oldu.

Sevil
22 Kasım 2024 15:25