Hoover Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

Hoover Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

Hoover HDP 4149AMBC/1-S 14 kg Yıkama 9 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir - Hepsiburada üzerinden aldım, 3 defa servis geldi. Kıyafetlerim ya yandı ya ıslak çıktı, fabrika çıkışı hata var düzelttik dediler. Şimdi de su fışkırtıyor dışına, aylardır mağdurum. Atamadığım ne satıcı kaldı ne servisler ne de Hepsiburada, yardımcı olmuyorlar. Tüm video ve servis raporları elimde, mahkemeye başvuracağım. Yüklü bir tazminat alacağım, haberleri olsun.

19 Ekim 2024 15:26 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

Zeynep
24 Ekim 2024 07:13

Bugün 6. Gün herhangi bir dönüş olmadı tarafıma, servis gelecek denmişti mail geldi destek talebiniz kapanmıştır diye, hayal kırıklığımı nasıl ifade edebilirim bilemiyorum, 200 TL ya aldığım tshirtün bile arkasında duran markalar var ben aylardır ne için uğraşıyorum çok üzücü ve sizin adınıza itibar zedeleyici.

Yorumlar(5)

Boş yere uğraşıyorsunuz. Banada bulaşık makinesinde aynı mağduriyeti yaşattılar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum gelip kendi elleriyle sıfır ile değişimini yaptılar.

Overlok makinesi için başka bir makinede sorun yaşadım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ürünü geri alıp ücretimi iade ettiler.

Ben de Hepsiburada'dan Hoover çamaşır kurutma makinesi aldım. Yaklaşık 10 gün önce. Çok güzel kurutuyor ve kullanımı kolay. Ben çok memnun kaldım. Teşekkürler.

Makinenin çamaşır haznesinde çamaşırın hareket etmesini sağlayan 3 plastik parça var birinin ayakları kırıldı. 15 günlük makine servise ses yapıyor bir şeyler kırılıyor dedim. Tam dursun arayın dediler. Bir ayı geçti parça kırılınca sesin kaynağının o olduğunu anladım. Servis geldi 2800 TL istedi. Hahahah. Garantiye girmiyormuş. Burası iş yeri dediler 1 ay garanti. İyide bu parça taraktan yahu plastik bir karış. Telle bağladım. İyice parçalansın motorundan elektrikli ufak GO kart yapacağım.

Hoover Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

13.11.2023 tarihinde Hoover marka 14+9 kg makinemi Hepsiburada üzerinden satın aldım. Ancak bu makineyle yaşadığım probl...

3 Destek

Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Arıza Ve Net Dönüş Alamamak

"Biraz zorda olsa ürünü yenisi ile değiştirdiler umarım bunda sorun ile karşılaşmam. Yine de emeği geçen herkese teşekkür ederim."

1 Destek

Kurutmalı Çamaşır Makinesinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

"Merhaba benimle iletişime geçtiler makinemin kırık ola paletlerini garanti kapsamında değiştirdiler çok teşekkür ederim şikayetim varsa ekibine iyi ki varsınız yoksa sesimizi duyuramayacaktık."

Tümünü Gör
Hoover Kurutma Makinesi H Dry 300 Hüsranı!

Hoover KurutmaMakinesi H Dry 300 Hüsranı!

Ayvaz
Hoover Kapak Düşmesi Sorunun Sonucunda Lastik Hasarında Garanti Dışı Değişim

Hoover KapakDüşmesi Sorunun Sonucunda Lastik Hasarında Garanti Dışı Değişim

Sevde
Hoover Kurutma Makinesi Hüsranı!

Hoover KurutmaMakinesi Hüsranı!

Ugur
Hoover H-DRY500 Paslanma Sorunu

Hoover H-DRY500Paslanma Sorunu

Öznur
Hoover Kurutma Makinesi Sesi Tuhaf Geliyor

Hoover KurutmaMakinesi Sesi Tuhaf Geliyor

Sudenur
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesinin Hali!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesinin Hali!

Ceyda

Öne ÇıkanKonular