Hoover Çamaşır Makinesi Kazanı Oynuyor Ve Çalışırken Sabit Değil

21 Ağustos 2024 13:12

03.05.2023 yılında almış olduğum Hoover markalı çamaşır makinesi yaklaşık 3-4 ay önce sesli ve yoğun gürültülü çalışmaya başladı. Bu sorun üzerine hover teknik servisine talep oluşturdum. Oluşturduğum talep üzerine teknik servis geldi urunu alıp götürdü kazan ile alakalı problem olduğunu söyledi. Daha sonra onarıldı diyerek urunu teslim ettiler sonra 1 ay sonra yine aynı şikayet ve bu sefer makine yerinde sabit kalmıyor ve elbiseleri yırtmaya başladı. Tekrar teknik ekip geldi ve aynı şekilde yine kazana müdahale edeceklerini söylediler yırtılan elbiseleri teknik ekibe gösterdim. Bende değişim istiyorum talebinde bulundum daha sonra kabul etmediler. Hiçbir şekilde üründen ve teknik servisten memnun değilim. Yıkanan elbiselerin bazıları yırtılıyor. Ve çamaşır makinesi çalıştığında aşırı gurultulu sesli ve yerinde sabit kalmıyor.

21 Ağustos 2024 13:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)
22 Ekim 2024 11:54

Hoover çamaşır makinesi aldık. Çamaşır makinesi çamaşırlarımızı yırtıyor, evimize defalarca servis çağırdık, hiçbir şey yapmıyorlar. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Buraya gelip 'Tamam, makinede sıkıntı var' diyorlar servis elemanları. Ama buradan çıktıktan sonra hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Çamaşırlarımızı yırtıyor, defalarca servis geldi evimize ama hiçbir şekilde bir sonuç alamadık.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 14:17
Emel sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 16:46

Gülhanım
30 Ekim 2023 10:49
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
15 Şubat 2024 18:30
Kartı Arızalı Hoover Çamaşır Makinesi Gönderildi

Hoover Makinenin Altından Su Sızıyor!

Tülay
20 Mart 2024 23:43