Türkan sonuçtan çok memnun

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi Çok Kırışık Çıkarıyor Çamaşırları

18 Haziran 2023 22:38
Türkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorunum için ulaşım sağlandı bana bilmediğim konularda yardım edildi”

Hoover çamaşır kurutma makinesi aldım yaklaşık birkaç ay önce. Cenaze düğün derken. Toplam 5 kez kullanabildim kurulum esnasında gelen servisin verdiği bilgiler yeterli olmadı tüm programları ince ince detaylı anlatmadı ancak ben uygun programlara dikkat ederek 5 kez kullandım evet dolap kuruluğunu seçtiğim zaman kupkuru çıkıyor. İstediğim kuruluk bu. Fakat çamaşırlar aşırı kırışıyor ütüsüz tek parça giymiyoruz o derece kırışık istediğim şey servis gelip ayarına baksın yanlış bir şey varsa düzeltsin yoksa daha iyi anlatsın öğretsin bana makinemin ayarlarını.

19 Haziran 2023 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)
19 Haziran 2023 15:33

Yorumlar (6)

Emine

Türkan hanim, o dediğiniz programlar nasıl ayarliyorsunuz. Ütü işaretine nasıl getiriyoruz ya ka diğer belirttiğiniz programa nasıl getiriyoruz

Emine

Bende de aynı sorun var. Telefonla bağlansam bile kırışıklık açmayı aktif yapsam bile, makinede kapalı diyor. En çok hepsi bir arada programını kullanıyorum ama kıyafetler kırışık çikiyor.

Fatma
Fatma

Bende kurutmada aynı sorunu yaşıyorum normalde kurutma makineleri dolap kuruluğundan sonra askıla kaldır ütü falan istemiyor ki mesela biter bitmez açamadın ara sıra dönderiyor buharda kırışmasın diye ben biter bitmez açıyorum hep kiriş kiriş özellikle kot ve ketenler de daha çok oluşuyor kırışma ve kot pantolonları kurutmuyor bile bir de beş altı saatte kurutuyor bu normal mi acaba iki parçada atsam on parçada atsam kurutma saati yıkama saati hiç değişmiyor halbuki satarlarken tartıp yıkadığını zamandan ve ilaçtan tasarruf yaptığını söylemişlerdi hiç alakası yok bir de sıvı deterjan aparatı kutuda. Çıkamadı normalde başka markalarda kutuda çıkıyor ya da deterjan gözünde bir aparat oluyor internette tanıtımlar falan bakıyorum herkes ben gibi kullanıyor acaba bu sorunlar neden oluyor uzun süre kurutması çamaşırlarımda renk ve kumaşta yıpranmaya da sebep oluyor

Çağla
Çağla

Merhaba aynı problemi bende yaşıyorum, kırışıklık olmaması için ne yapmak gerekiyormuş?

Rahşan
Rahşan

Bende aynı problemi yaşıyorum ne yapmak gerekiyormuş

Türkan

Kurutma bittikten sonra ütü işareti olan programa getir 12 dakika çalışsın çıkar ya da kurutma bitsin koku giderme programında biraz daha çevir öyle çıkar

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

Ömer