Fırat sonuçtan memnun

Hoover Kurutma Makinesi Çamaşırları Nemli Çıkarıyor

04 Haziran 2023 17:36

Hepsiburada'dan Hoover kurutma makinesi aldım. 1.000 devir sıkma programından çıkan çamaşırları hiçbir programda tam olarak kurutmuyor. Beyazlar programında güneş kuruluğunu seçin diye söyledi. Müşteri hizmetleri, o programda bile kurumuyor. Kaldı ki diğer programlar neden var o zaman? 3 saat boyunca harıl harıl çalışan makineden çamaşırlar nemli çıkıyor. Tekrar program başlatıyorum sanırım nem sensörü var. Makine kendi algılamasına göre kuruduğuna kanaat getiriyor. Hemen program bitti diyor aynı çamaşırları tekrar kurutmak istediğimizde. Bunun yarısı sürede (1 saat 40 dakikada) diğer markalarda kupkuru çıkan çamaşırlar gördük. Makineleri de ağzına kadar doluydu. Biz 3'te 1'ini dolduruyoruz. Az önce 4-5 parça kıyafeti makineye atmıştım çıktılar ve maalesef yine nemliler, gidip balkonda çamaşır askılığına astık... Servis de hala aramadı. Kaç gündür gelecekler.

05 Haziran 2023 09:53 (Şikayetten 16 saat sonra)
17 Eylül 2024 21:18

Satin almış olduğum makineyi incelemek üzere teknik servis personelleri evime geldi. Yapılan inceleme sonucu iade raporu tanzim edildi. Rapora binaen aracı alışveriş sitesi tarafından ürün iade alınmıştır. Mağduriyet bu şekilde giderilmiştir.

Yorumlar (6)

Bilal
Bilal

Hocam sorun çözüldü mü acaba bende sıfır ürün aldım ama bende de nemli çıkartıyor bir çözüm yolu bulduysanız bizimle paylaşırmısınız

Fatih
Fatih

Merhaba sorun çözüldü mü aynısını bende yaşıyorum

Kübra
Kübra

İyi günler nasıl çözdünüz sorunu acaba bende Hoover marka almayı düşünüyorum fakat servis ağına emin olamıyorum ilgileniyorlarmı acaba

Fırat

Merhaba, Adıyaman ilindeyim, servis var ancak başka bir ilçede; malum depremden ötürü servis noktalarında kapananlar olmuş, bu hafta içerisinde servisin geleceğini belirttiler bekliyorum.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
27 Kasım 2023 23:46

Hoover Kurutma Makinesi Süre Sorunu

Şencan
16 Ocak 2024 03:04
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Edanur
27 Kasım 2024 21:32