Recep sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Servis Sorunları

31 Ekim 2024 20:10

05.08.2024 tarihinde Hepsiburada adlı alışveriş sitesinden Hoover-hf-6c7f0w-17-8-programlı marka model bulaşık makinesi satın aldım.
07.08.2024 tarihinde eve teslim edildi.
İlk kurulum için Hoover Servisi aradım, 3-4 gün sonra kurulum yapıldı. Cihaz 15-20 gün sorunsuz çalıştı, sonra 'su yok' arızası verdi. Bağlantılarına baktık, her şey normal, su var, basınçlı. Servisi aradık, 3-4 gün sonra Hoover servis gelmiş, boş makineyi çalıştırmış, bir sorun yok deyip gitmiş. Akşam eve geldim, makineyi doldurdum, çalıştırdım, yine 'su yok' arızası. Boş olarak çalışıyor, dolu olarak çalışmıyor. Hoover servisini aradım, durumu tekrar anlattım. 3-4 gün sonra Hoover servis gelmiş, kart arızası var, kart değişecek, elimizde yok, fabrikadan isteyeceğiz, birkaç gün sonra gelir demişler. Servis formu bile vermeden gitmiş. 15 gün oldu, ne gelen var ne giden. Hoover servisini arıyorum, arıza kaydı açtık, gelecekler diyorlar, hâlâ gelen giden yok.

01 Kasım 2024 11:54 (Şikayetten 15 saat sonra)
11 Kasım 2024 20:01

Kafasına göre takılan bir servis ağı var hala arıza devam ediyor bulaşık Makinesi çalışmıyor

19 Kasım 2024 14:47

Gülünç bir hikaye servis 18.11.2024 te nihayet geldi. Ana kart değişimi yaptı makine yine çalışmadı servis öylece bırakıp gitti deposu değişecek demiş fabrikadan gelecekmiş 1 ay daha bekleriz artık

Melike

Ben yeni aldım servis kurarken su yok arızası verdi demek ki bu model böyle

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
07 Kasım 2024 16:39