Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
13 Kasım 2024 12:39

Homend marka dikey Süpürgemiz aldığımız günden bu yana hiçbir şekilde randımanlı çalışmadı.
26.09.2024 tarihinde A101 marketten aldığımız Homend dikey süpürge 7 gün içerisinde ikamet ettiğimiz Şanlıurfa ilinin yetkili servisine A101 aracılığı ile gönderildi, servis makinenin parçalarını yerine mont etmeden geri gönderdi. Yapıldı diyerek ama kesinlikle aynı arızaları tekrar verdi, asla yapılmış değildi. Servisten geldikten sonra yeni bir arıza vererek fırça dönmüyordu. İlk başta ışık yanmıyordu diye gönderildi. Fırça dönmeyerek geri döndü, şarja takıldı şarj almamaya başladı, servisten sonra çıkan arızaları bunlar. Aynı zamanda tekrar servise ana bayiye İstanbul'a gidip geldikten sonra daha kötü bir arıza verdi, çünkü şarj girişi mont edilmemişti. Şarj kablosu yerine oturmuyor boşa giriyor. Şarj girişi boşluk resmen. Bir ay olmadan, şarj almamaya ışığı yanıp sönmeye iki defa servise gitme sonucu daha çok arıza ile fırçası dönmemeye çalışmamaya, hatta şarj girişi içine düşmüş halde geri geldi. Biz bu markayı böyle bilmiyorduk, güvenerek almıştık. Nasıl bu kadar arıza verebilir bu kadar kısa sürede, inanılır gibi değil. Çok pişman olduk, gereğinin yapılmasını bir an önce bekliyoruz, iki defa servise gitmesi halde daha kötü oldu. Tekrar servisle uğraşmak istemiyoruz. Bir an önce iletişime geçmek ve ürünün sıfırını almak istiyoruz. Çünkü mağdur edildik. Çözülmez ise Tüketici Hakem Heyeti, CİMER yetkili sayfalar, sosyal medya ve tüm gerekli mecralardan hakkımı arayıp şikayette bulunacağım.

0545*****51

Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar
13 Temmuz 14:21

Fidan
27 Haziran 2024 09:58
Homend Dikey Süpürge Sorunu Ve Ütün İadesi Alınmaması

Yusuf
20 Kasım 2024 16:10
Homend Süpürge İade Sürecinde A101 Ve Teknik Servis Çıkmazı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Mağduriyet: Fatura Ve Destek Eksikliği

Zeynep
09 Aralık 2024 15:37
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Homend Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Yetersiz Destek

30 Kasım 2024 12:16