Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
15 Kasım 2024 10:29

Homend robot süpürge aldım ve müşteri hizmetleri dünden beri internet sayfasında sıkıntı var deyip duruyor. Sabah9dan beri arıyorum ama maalesef bakmıyorlar. İnternet sayfasında 9diyor arama saatleri bu nasıl müşteri hizmetleri hiçbir şeyde yardımcı olmuyorsunuz Homend. Robot süpürgemde lazer başlıkta sıkışma var diyor. Fırçaları yırtılma mevcut. Aldığım ikinci günü oldu. Bugünden beri MNG posta kodu alamıyorum.

25 Kasım 2024 10:56

Bugün ürün servisten geldi. Ve yapılmamış şekilde bu nasıl servis ya. Fırçamda yırtılmalar mevcut yazdığım halde göster attığım halde işleme hiç alınmamış ve ben tekrardan ürünü servise göndermemi istediler. Gönderdim ben sonuçta bir kere yapılacak işleri yazmışım tekrardan aynı gün neden servise gönderim. Yapılan sadece lazer başlık sıkışmaymis diğerine hiç bakılmamış bile fırça talep ediyorum onu bile göndermiyorlar firma.

Ek
Ek
Burcu
25 Kasım 2024 22:36
Homend Müşteri Hizmetleri Ve Robot Süpürge Sorunları

Ürünün yapılmamış şekilde gönderildi hala yedek parça talep ettim ama gönderilmedi bugün servisten geldi ürün neden fırçası yapılmadı. Bugün gelinmiş ürünü tekrardan neden servise gönderim ben belirtmişim fırçasında da yırtılma mevcut diye insanları böyle mağdur edemezsiniz acil çözüm istiyorum

Homend Robot Süpürge İle Sürekli Arızalar Ve İade Sorunu

Serap
21 Şubat 17:10
Mücahide sonuçtan memnun değil

Homend Robot Süpürge: Destek Almak İmkansız!

Mücahide
04 Kasım 2024 01:26
Homend Robot Süpürge: Destek Almak İmkansız!

Garanti Sürecinde Karşılaşılan Engeller: Homend Robot Süpürge Sorunu

Ahmet
11 Şubat 23:37
Garanti Sürecinde Karşılaşılan Engeller: Homend Robot Süpürge Sorunu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Robot Süpürge Arızalı Çıktı, Destek Alamıyorum

Fatma
05 Kasım 13:08
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
15 Temmuz 2023 20:13