Pars sonuçtan hiç memnun değil

Homend Konuşan Çaycı Homend Yazısının Altından Açılıyor

26 Mayıs 2023 14:11

Homend'in konuşan çaycısını aldım. 15 gün kullandım ve altı çıktı. Homend yazısının altından sonra bir batım var. Bu durumdan muzdarip benim gibi bir sürü insan var. Yine de servise gönderdim. Bana geri gönderip bütün parçalarını gönderin, iade alacağız dendi. Tekrar gönderdim. İade ettiklerini ve yenisini gönderdiklerini söylediler ve bugün bana gelen ürünün altı oynuyor. Şaka mısınız ya? Direk bozuk ürün göndermişsiniz. Bozuk ürünlerinizi iade alıp arkasında durun. Bir daha ne bir yakınıma ne de kendime kesinlikle evime sokmam bu markayı. Verdiğim paraya harcadığım zamana ve sürekli uğraştığım servise gönder servise gönder. Yazık yazıklar olsun. Daha aldığından beri makine bana gelmedi. Kullanmadım. 15 gün kullandım, iki aydır servisle uğraşıyorum.

16 Haziran 2023 20:35

Üçüncüye yeni diye bana konuşan çaycı gönderen Homend üçüncüsünde beş günde kırmızı çizgisinden alt kısmı çıktı ve hiçbir geri dönüş yok ne özür ne düzgün ürün göndermek ne de bir mail hiçbir şey bu kadar olmaz yazıklar olsun gerçekten dördüncü ye talep oluşturdum gene bana bozuk ürün gönderecekler beş gün sonra gene bozulacak ve ben gene talep oluşturacak bu iki sene boyunca garantisi bitene kadar devam edecek garantisi bitince de artık çöpe atacağım

Ek
Ek
13 Haziran 2023 20:04

Homend den ürün aldım konuşan çaycı almaz olaydım aldığım ürün komple hepsi hatalı 15 gün kullandım ve aylardır garantide bana hatalı ürün yenisini göndereceğiz diyorlar yeni geliyor yine kırmızı çizgisinden altı açılıyor yine gönderiyorum yine aynı sıkıntı yaşıyorum bu kaç oldu ya üç ürün gönderdiniz hep sıfır dendi ve hep aynı sıkıntı param da kendimde oldum bir daha Homend in hiçbir ürününü almam her gördüğüm kişiye anlatıyorum her yere şikayet yazıyorum değişen bir şey yok ne iade alıyorlar ne de tamir ediyorlar kesinlikle Homend evinize sokmayın bu kadar olmaz koskoca firmanın yaptığına bak her ürününüz de aynı sıkıntı varsa iade alırsınız demek olmamış bir yerlerde hata yapmışsınız ve tüm hatalı ürünlerinizi toplarsınız ya paramı iade edin konuşan çaycı falan istemiyorum konuşmasın çalışsın para verdik hizmet alamadık

Zuhal
08 Aralık 2023 11:31

20 Eylül 2023 11:40
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
14 Şubat 2024 22:17