Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Hilltown AVM Engelli Otoparkı Sorunu

03 Şubat 2024 18:50
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Engelli otoparkı ile ilgili şikayetime Hilltown AVM yetkilisi Tuğçe hanım 1 saat içerisinde geri dönüş sağladı, kendisi konuyla ilgili önerilerimizi sordu, çok ilgilendi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk konuyla ilgili. Umarım en yakın zamanda elinden geleni yapacaktır, kendisine çok teşekkür ediyoruz tüm engelli arkadaşlarımız adına.”

Merhaba, İstanbul Maltepe Küçükyalı'da bulunan Hilltown AVM otoparkında engelliler için ayrılmış olan park yerine isteyen istediği gibi aracını bırakabiliyor. Bu konuyla ilgili güvenlikle görüştüm, 'yapabileceğimiz bir şey yok' dediler. AVM yönetimi ile görüştüm, aynı cevabı verdiler. İnsanlarda saygı yok, onu anladık da AVM yönetimi nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyor acaba? Konuyla ilgili daha önce bu sayfadan da paylaşım yaptım, 'en yakın zamanda size dönüş yapacağız' diye bir cevap geldi fakat ne arayan var ne soran. Gerekli yerlere şikayetimi ulaştırırsanız çok memnun olurum, teşekkürler.

Özgür
Özgür
03 Şubat 2024 20:04

Saliye sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 20:18
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 18:09
Hilltown AVM'nin Düşen Hizmet Kalitesi Ve Bakımsızlığı
Sema sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 08:20

Hilltown AVM Otoparkında Sürekli Bekleme Sorunu