HGS Yasal Takip Borç Ödeyemiyorum Maalesef

Berkant
06 Aralık 2023 17:26

HGS takip borcumu ödeyemiyorum. Yasal takipte olan HGS borcumu ödeyeceğim hiçbir kurum yok vergi dairesine gittim vergi dairesini telefonla aradım türlü siteleri gezdim herhangi bir sonuç alamadım. 600 TL toplam borç için 5 aydır uğraşıyorum bu konu ile ilgili yardım talep ediyorum...

profile profile

Yorumlar (6)

Serkan
Serkan

Google ihlali geçiş sorgulama yazın oradan kartla ödeyebilirsiniz. Bu linkte https://www.ayancikgazetesi.com/hgs-borcu-idari-takip-odemesi-nasil-yapilir/65398 arkadaş videolu anlatmış.

Şule
Şule

Aynen ben de eski HGS borcumu ödemek için uğraşıyorum. GİB den ödeyebilirsiniz dediler, gözükmüyor. KGM yi aradım, bana bir barkod verdiler, onunla vergi dairesine gidip ödemeyi deneyeceğim. Bir de 9155 veya 9302 Vergi Kodu ile ödeyebilirsiniz dediler, ama nereden? 189 No lu Vergi danışma numarasını arayın dediler, 20 kişi sırada. Ödeyebilirsem güncelleme yaparım.

Hilal

Ödeme yapabildiniz mi ben de aynı durumdayım. 2021 den idari takip borcunu E-Devlet'ten tesadüfen gördüm. Ödeme yapacak yer bulamıyorum.

Necati
Necati

Bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Melek
Melek

Kardeş bir yol bulursan bana da yaz. Vergi dairesi borcun yok diyor HGS arıyorum görünüyor diyor. E devlette de çıkıyor. E ben nereye ödeyeceğim parayı?

Bir yol bulabildiniz mi?

Soner