Murat sonuçtan memnun değil

HGS Sisteminin Milattan Önce Kalmış Olması

HGS Sisteminin Milattan Önce Kalmış Olması
Murat
10 Ocak 2024 13:27

1 yıllık geçiş hareketlerimi excel olarak almak istiyorum ama özel otoyol ve köprü geçişlerini "excel'e dök" gibi bir seçenek asla yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum, biz yardımcı olamıyoruz, PTT şubeye git diyor. Bakiye hareketleri alayım oradan muhasebeci işler dedim, onu da sadece "yazdır" seçeneği ile sunuyor ve excel'e dökmüyor. Delireceğim. En son şirket kredi kartından otomatik yükleme talimatı vereyim, dekontları muhasebeye gönderirim ve bundan sonrası en azından kolay olur dedim onu da yapamıyorum. Web'de otomatik yükleme talimatı zaten yok. Mobildeki de tasarım hatası yüzünden kart bilgilerini girmek üzere açılan klavyede ne "ileri" seçeneği ile ne de boşluğa basarak klavyeden çıkmak gibi bir durum söz konusu olmadığı için klavyenin altında kalan "talimat ver" butonuna ulaşamıyorum. Eski talimatı da iptal ettim. Komple tarumar oldu her şey. Gişeler zaten kafasına göre plakayı/etiketi okuyor okumuyor. Adı "Hızlı Geçiş Sistemi" ama maalesef tasarım ve işleyiş olarak milattan önce kalmış bir sistem olarak hayat enerjimizi emiyor 😒

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
17 Temmuz 2025 12:22

Bekir
15 Temmuz 2023 01:51

Sema
13 Temmuz 2024 13:17
HGS Hizmet Karşılığı Kötü
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

HGS Yükleme Ve Bakiye Sorgulama Yapamıyorum!

Tuncay
05 Ağustos 2025 21:03