Maide sonuçtan hiç memnun değil

Hepsijet Van Kargomu Teslim Etmiyor.

Hepsijet Van Kargomu Teslim Etmiyor.
11 Kasım 2023 19:59

Bugün (11.11.2023) saat 16:36'da Hepsijet kargom ben aranmadan, kapım çalınmadan, teslimat kodu alınmadan güvenliğe bırakılıp gitmiş. Teslim edildi mesajı geldi, hemen aşağı indiğimde kargom eksikti. Yalnızca bir paket teslim edildi. Teslim edilmeyen ürünüm teslim edildi diye işaretlenmiş ama ortada yok. Müşteri hattından talep oluşturdum, ancak kuryeye mail atacaklarını bana ulaşılacağını söylediler. Hala dönüş yok. Birkaç saat oldu 23:00'a kadar dağıtım yapmalarına rağmen ses yok.

11 Kasım 2023 20:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Melike
22 Aralık 2023 20:34
Prizma sonuçtan hiç memnun değil

Prizma
20 Aralık 2023 17:30
Hande sonuçtan memnun

11 Eylül 2023 19:37
"Şikayetim üzerine firmadan hem müşteri temsilcisi hem kargocu arkadaş iletişime geçti. Kargom üzerinde yazılan adresten kaynaklı yanlış daireye teslim edilmiş. Teslimat kodu sormuş olsa tüm bunlar yaşanmayacaktı ama neyse ki sorunum ertesi gün hızla çözüldü. Teşekkürler"
Ayşe sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 06:53
"Tüm yetkililerden çok teşekkür ederim. Gayet kibar ve anlayışlı çözüm odaklılar. Kolay gelsin"
Arda sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2023 21:16