Arda sonuçtan memnun

15 Aralık 2023 21:02

İlk olarak aldığım kapı altlıkları, kırılmayan bir malzemeden yapıldığı için bölünse dahi kılıfı sayesinde kullanılabiliyor. Bu kargom Ortaca şubesine geldikten iki gün sonra, yani üçüncü gün, dağıtıma çıktı. Ben o gün şehir dışında olduğum için kargom 'gelindi ve bırakılamadı' olarak kaydedildi; ancak ben aradığımda, kargonun hasarlı olarak geldiğini ve bu nedenle iade edildiğini belirttiler. Bunu tamamen kuryenin tekrar uğraşmamak adına yaptığını düşünüyorum. İkinci olayımıza gelecek olursak; 14.12.2023 tarihinde saat 10:06'da kargom Ortaca şubesine ulaştı ve 10:36'da dağıtıma çıktı. Bir önceki kargoda yaşadığım tecrübeden dolayı, telefondan asistana bağlanarak kuryenin bana ulaşmadan önce aramasını talep ettim. Çünkü bir önceki sefer aranmamıştım, bunu da altını çizerek belirtiyorum. Gün içinde kargom tekrar gelmedi ve mesaj bölümünden görüştüğüm çalışan hanımefendiye kargo taşıyan kuryenin adını sorduğumda bana 'M*** Bey' dedi. Ancak sistemde görünen isim 'S****** U.' idi. Bunun üzerine bilgi verdim. 15.12.2023 tarihinde gece yatmadan önce kargoyu kontrol etmek için siteye baktığımda, kargonun sahibi olan Arda K******'e teslim edildiği yazıyordu ve saat 23:53'te teslim edildiği gözüküyordu. 15.12.2023 saat 03:02'de kapıya baktım; kargo ne bana yani kendime ne de kapıma teslim edilmemişti. Onlarca Ortaca şubesinden şikayet var ve keşke elden alabileceğimiz bir yeriniz olsaydı da işini sevmeyen insanlarla uğraşmasak. Acilen bu duruma kulak verilerek aksiyon alınması gerekiyor. Aksi takdirde şirketinizin itibarı, bu tür iş ahlakı olmayan insanlar yüzünden lekeleniyor. Diğer sitelerinizin kendi kargo firmaları oluşturduğunu biliyorum. Mesela bir turuncu renkli şirket, kargomuzu teslim edecek kişinin konumunu canlı olarak paylaşıyor, ulaşılması için numarası veriliyor veya 'bana ulaşsın' denildiğinde iş ahlakıyla geri dönüş yapılıyor. Ancak sizin sitenizde, kuryelerle yaşadığım sorunlar beni çileden çıkarıyor. Ciddi bir sorun var ve bunu okuyan her kimse lütfen dikkate alsın. Kargoyu teslim ederken isim soruluyor, imza alınıyor, gelmeden önce aranıyor ve ürün genellikle teslim edildikten sonra yoğunluğa bağlı olarak işlenebiliyor. Ancak gece geç saatte işlenip teslim edilmemesi büyük bir saygısızlık. Geri dönüşünüzü sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün 15'i ve yedi kez telefonla görüştükten sonra hâlâ bir sonuca varılmadı.

23 Aralık 2023 13:35

Hepsijet Ortaca Kurye Sorunu 6 gün önce yaptığım şikayetin bir işe yaramadığını düşünmeye başladım ve 6 aralıkta sipariş verdiğim kapı altlıkları ben şehir dışındayım diye kurye arkadaş gelmiş ve beni bulamamış olarak gözüken sistemde aradığımda ise bana ürünün hasarlı olduğu söylenmişti ve bunu duyunca satıcı ile görüştüm çünkü ürünün hasar alma ihtimali söz konusu bile değildi satıcı bu olayların bu taşıyıcı firmayla alakalı yaşadıklarını ve bana yollanan kargo onlara geri dönünce bana tekrar dan yollayacaklarmış söylediler ayın 19.12.23 tarihinde kargoya verildi 21.12.23 saat 10:29 da dağıtım merkezine vardı saat 11:31 de dağıtıma çıktı başka bir kargo firması olsa bu şikayeti yapmam çünkü ürün 1 2 gün geç gelebilir fakat bir önceki kurye ismi yanlış yazılmıştı sistemde benim gördüğüm Sümeyra u ama sizin gördüğünüz farklı birisi Musa diye biri ve bu Musa adlı kurye bir önceki çanta siparişimi şikayetler sonunda teslim ettiğinde kendisi gelmedi bir tane çocuk yolladı gördüğüm kadarı ile sadece şikayetleri öneme alıp geri kalanları umursamıyorsunuz çünkü sistemdeki en basit isim değişikliği bile yapılmamış kendisi mi çalışıyor eşi mi çocuğu mu şirket kime sigorta yatırıyor bunların acilen denetlenmesi gerek bugün 23.12.23 ve kargom hala ulaşmadı

22 Aralık 2023 14:33

15 Aralık 2023 21:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

16 Aralık 2023 13:11

Ürünümü teslim aldım fakat bana getirecek olan kurye getirmemiş farklı bir kuryeye vermiş ama benim işimi halleden ve şikayetlerime kulak veren bir hanımefendi aradı beni çok teşekkür ederim uyarı ve gereken yapılmış fakat bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demiyorum ve lütfen bana yapılan bu hatayı başkalarına da yapmayalım lütfen dönüm noktanız olmasını istiyorum çok sayıda şikayet var gereken ne ise denetim gerekiyorsa denetim yapılsın sizin gibi büyük bir firmanın lekelenmesine bu kadar göz yumulmaz tekrardan teşekkür ediyorum benim kargom geldi diğer kargomu bekliyorum hatalı diye gönderildi ve gönderen firma kargonun geri gelip kargoyu yine yollayacak

16 Aralık 2023 18:42

Benimle görüşen ve kargomu teslim almamda yardımcı olan hanımefendiden çok teşekkür ediyorum

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
14 Aralık 2023 13:53