Hepsijet Kargo Ve Vatan Bilgisayar In Duyarsızlığı

Turgut
18 Ekim 2023 20:40

Kayseri de İpek Saray, Vatan Bilgisayar dan bir televizyon aldık. Evin adresiyle ilgili tüm bilgileri verdik. 8-5 çalışan insanlar olduğumuzu belirttik. Hepsijet kargoyla gönderecekleri günü söylediler. Saat aralığı belirtmediler. Biz iş yerindeyken kurye telefon etti evin önünde olduğunu söyledi. 5 dakika beklemesini söyledik. Bekleyemeyeceğini söyleyerek çekip gitti. Tüm girişimlerimize rağmen adı geçen kargo ürünü getirmedi. 20 km uzakta olan dağıtım merkezinden gelip almamızı istediler. İş yerinden izin alarak gidip aldık. Bu firmanın önceden hangi saatler arasında geleceğini telefon ederek söylemesi gerekmez mi? Bir kargo için işi gücü bırakıp gün boyu evde mi bekleyeceğiz? Ayrıca Vatan Bilgisayar gibi bir kuruluşun böyle lakayıt firmalarla çalışması ne kadar doğru. Bu yüzden bir daha Vatan Bilgisayar dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Bir yerden bir şey alırken de hangi kargoyla çalıştıklarını öğrenip, ona göre davranacağım. Hepsijet ise asla!

18 Ekim 2023 20:45 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

19 Ekim 2023 09:52

Merhaba Turgut P. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

Levent sonuçtan memnun

Levent
13 Haziran 2024 15:12
"Genel müdürlüğe, sorunla ilgilendiği ve uygun bir şekilde çözüme kavuşturduğu için teşekkür ediyorum."
Hepsijet Kargodan Hiç Memnun Değilim
Behram sonuçtan hiç memnun değil

Behram
28 Eylül 2024 10:53
Hepsijet "evde Bulunamadı" Diyerek Kargomu Teslim Etmedi
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
26 Temmuz 2025 18:52
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 15:56
Hepsijet Kargo Ürünü Yollamıyor