Hazal sonuçtan çok memnun

Hepsijet İle Teslimat Sorunu: Kargo Ulaşmazsa

Hepsijet İle Teslimat Sorunu: Kargo Ulaşmazsa
20 Kasım 2024 10:08
Hazal'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Dyson firmasından aynı gün iki ayrı sipariş verdim. İkisi aynı gün farklı firmalarla farklı şehirlere yola çıktı (Malatya-Antep) ;normalde tüm kargo firmaları bu iki şehre 2 gün içerisinde teslim yapıyorlar. Teslim süresi 2 gün. Antep'e başka firmayla gelen kargom dün elime ulaştı;Hepsijet ile gelen kargo (takip no:B196695373) 3. Günde Diyarbakır'da görünüyor (ilginç bir şekilde daha da uzaklaşıp doğuya gitmiş). Yani değil 3. Gün belki de 5 günde ulaşacak. Kargodan ses seda yok. Takip etmesem bilgilendirme zaten yok. Daha önce de benzer sıkıntılar yaşadığım bir firma. Asla adının jet kısmını hak etmeyen bir firma."Hepsi en yavaş" desek belki daha doğru olur. Artık kargoma ulaşmak istiyorum.

20 Kasım 2024 10:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

20 Kasım 2024 11:01

Merhaba Hazal Ç. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

Hazal

20 Eylül 2023 00:03
Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
18 Nisan 2024 12:44
"Hepsijet kargo Malatya şubesi ve kuryesine sorunu 1 gün içinde çözdükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Javad sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 23:43
Evren sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 17:07
Hepsijet Kargo Teslimatında Yaşanan Belirsizlik Ve İletişim Sorunları