Hepsiburada Ve Hepsijet Ürünümü Teslim Etmiyor

14 Eylül 2023 19:45

Günlü ve saatli teslimatı olan ürünüm teslim saati üzerinden 20 saat geçmesine rağmen hala teslim edilmedi. Hepsiburada ve Hepsijet müşteri hizmetleri ürününüz dağıtımda demekten başka hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Hiçbir şekilde çözüm üretilmiyor. Üstüne dalga geçer gibi hesabına gecikmeden dolayı 19.90 TL hepsipay bakiye tanımlamışlar. Lütfen hesap numaranızı paylaşın ben size daha fazlasını göndereyim yeter ki ürünümü teslim edin artık.

14 Eylül 2023 15:02

13.09.2023 tarihinde saati belirli şekilde teslim edilmesi gereken ürünüm teslim saati üzerinden 20 saat geçmesine rağmen ürünümü hala teslim etmedi. Üstüne hem Hepsiburada hem de Hepsijet müşteri hizmetleri ürününüz dağıtımda demekten başka bir çözüm üretmiyor. Bir de dalga geçer gibi gecikmeden dolayı hesabıma 19.90 TL bakiye tanımlamışlar telafi için. Ne olur firmanızın hesap numarasını verin ben size 100 TL göndereyim ama ürünümü teslim edin ve bana çözüm üretin. Bu kadar organizasyonu bozuk, bu kadar iş bilmez ve işine saygısı olmayan insanların hepsini bir araya toplamışsınız...

14 Eylül 2023 19:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Utku sonuçtan hiç memnun değil

Hepsijet Teslimat Sürecinde Yaşanan Belirsizlik Ve Mağduriyet

22 Eylül 2025 21:12
hepsijet-teslimat-surecinde-yasanan-belirsizlik-ve-magduriyet-2.jpg
hepsijet-teslimat-surecinde-yasanan-belirsizlik-ve-magduriyet-1.jpg
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
11 Ekim 2023 16:57