Hayat Finans İnternet Parolası SMS İle İletilmiyor Müşteri Olamıyorum...

25 Haziran 2024 15:49

Hayat Finans Katılım Bankası a. Ş.'ye muhtelif tarihlerde görüntülü görüşmenin tüm adımlarını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeme rağmen; gerek iletişim merkezi gerekse internet sitesi "Bize Ulaşın" iletişim kanallarından sorunumu iletmeme rağmen yeni müşteri sürecinin tamamlanması ve dijital kanal (mobil bankacılık) üzerinden sözleşmelerin onaylanabilmesi için gerekli olan "mobil bankacılık ilk kullanım şifresi/parolası" tarafıma SMS olarak iletilmedi. Yaptığım görüşmelerin ses kayıtlarını dinlerseniz detay bilgilere ulaşırsınız. Nasıl bir Dijital Bankacılık anlayışı bu anlamakta güçlük çekiyorum. Genel Müdürlüğünüzü dahi telefonla aradım. Artık sorunu çözersiniz umarım.

25 Haziran 2024 16:14 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle alakalı kaydınız açılmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Hayat Finans

12 Temmuz 2024 17:05

Merhaba, Talebiniz incelenerek 12/07/2024 tarihinde Hayat Finans'a kayıtlı olan telefon numaranız üzerinden sözlü olarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla Hayat Finans

Orkun
Orkun

Aynen bende bugün aynı işlemi yaptım sadece mesaj gelecekti giriş şifresi ama gelmedi aradılar yapamadılar şimdi böyle bir sorunu çözemeyen ilerde daha büyük sorunlar yaşatır

20 Kasım 2024 01:42
Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Zorluğu
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Hayat Finans Bankacılık İşlemi Mağdur Etmesi.

11 Temmuz 2024 21:06

27 Ekim 2024 13:17