Fatih sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2024 11:32
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Grundig firmasına yakışır bir davranış. Ürünü birebir sıfırı ile değiştireceklerini söylediler. Ayrıca müşteri temsilcisi demet hanım bir harika çok cana yakın. Mağduriyetimi giderdikleri için çok teşekkür ediyorum”

Grundig vcp 3930 marka şarjlı el süpürgemizi severek ve dikkatli bir şekilde kullanıyorduk. Ama maalesef üretim hatası olan ana gövde deki birleşim hatları yani birbirini tutan tırnaklar zamanla açılıp gevşemesiyle içindeki sabit boruyu kırmamıza sebep oldu. Böylesine saçma bir üretim hatası gerçekten Arçelik'e yakışmadı. Ürünü teknik servise yollayacağım eğer ki bana Arçelik firmasına yakışmayan saçma bir cevapla dönecek olurlarsa sorunu Hakem Heyeti'ne taşıyacağım. Ve bu markadan uzak duracağım.

21 Ağustos 2024 15:27 (Şikayetten 3 saat sonra)

23 Ağustos 2024 10:23

Şikayetimin üzerine Arçelik müşteri hizmetleri beni aradı. Sureci ve konuyu takip amaçlı. Ürün incelenmek üzere İzmir Konak Atilla Mahallesi'indeki hürol beyaz eşya Arçelik yetkili servisine alındı. Üretim hatası olan bu ürüne inşallah kullanıcı hatası gibi saçma bir cevapla dönmezler. Bekliyoruz

23 Ağustos 2024 16:40

Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
08 Ocak 2025 19:19
"Teknik servis ilgilendi süreç 2 haftayı aşmış olsa bile kırık olan parçalar yenileriyle değiştirilip problem giderildi teşekkürler."
Enes sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 13:26