Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV. Ve Arçelik Servisinin Mağdur Edişi

08 Temmuz 2024 17:50

Yeni aldığım 6-7 aylık Grundig Barcelona 58 Marka televizyonum durup dururken görüntü gitti sadece ses var. Arçelik Bayisinden almıştım. Arçelik servisten randevu alıyorum 8 gün sonraya randevu veriyorlar ayrıca geçici TV de vermiyorlar. Bu kadar da mağdur edilmez yani. Arçelik servisinin süreci hızlandırmasını istiyorum.

08 Temmuz 2024 18:09

Arçelik'ten yeni daha 6-7 ay oldu Grundig Barcelona 58 inc Android TV satin aldım. Bugün televizyon izlerken durup dururken görüntü gitti sadece ses var. Daha sonra Arçelik servisi aradığımda 8 gün sonraya randevu veriyorlar ve yerine kullanabileceğim bir televizyon vermiyorlar. Daha erken randevu istediğimde yoğunluk var diyorlar. Bundan sonra Arçelik ve yan ürünlerinden uzak duracağım sırf bu servis anlasiyi yüzünden.

09 Temmuz 2024 12:25 (Şikayetten 18 saat sonra)

09 Temmuz 2024 17:07

6 ayda sıfır aldığım televizyonun bu sorunu vermesi hiç hoş değil bir an önce değiştirilmesini istiyorum ve Arçelik'in servis anlayışından hiç memnun değilim köylere bile haftada bir servis varken şehir merkezinde 8 gün sonraya randevu veriliyor

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
31 Ağustos 2023 11:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 14:12

Grundig Barcelona 58GCU 8905B

20 Mart 2024 14:52
Grundig Barcelona 58GCU 8905B
Erdem sonuçtan çok memnun

Grundig Ses Var Görüntü Yok

Erdem
29 Ağustos 2023 03:07
"Ürünüm bir üst modelle değişimi yapıldı. Teşekkürler ederim Grundig. Şaşırmadım böyle bir firma kısa zamanda gereğini yaptı."
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Ekim 2023 15:59