Grundig TV Panel Arızası

Grundig TV Panel Arızası
Büşra
22 Temmuz 2024 14:48

Vialand Teknosa mağazasından 12.05.2019'da 1.1001.9253-Grundig 49GDU7900B 49" 124 ekran 4K UHD Smart TV (Sn.: SZD000190001341001) marka TV aldık. Üstüne üstlük gig sigortadan ek poliçe yaptırdım. Geçen hafta televizyonda arıza meydana geldi. Gelip götürdüler. Hasar no: 20240940452. Tamir için adını hatırlamadığım firma aradı bugün. Panel arızası olduğu, panel değişiminin gerektiğini ve tutarın poliçedeki tutarı aştığını belirterek 7 küsur bin lira ücret karşılığında ürünü yapabileceklerini söylediler. Poliçedeki tutarın aşımı beni ilgilendirmez. Enflasyon oranlarını, artan maliyetleri ben belirlemiyorum. Eğer tamir istemezsem ortalama 3500 TL (3500 TL de benim 2019 yılında aldığım TV ücretine yakın. Onu baz aldıysanız şu an en az 18.000 TL değerinde hediye çeki teklif etmeliydiniz.) gibi hediye çeki verebileceklerini söylediler. Hediye çekini kabul edersem TV de onlarda kalacakmış. Şimdi verilmesi teklif edilen hediye çekiyle alabileceğim münasip başka bir şey var da... (insanların saygı sınırlarını gerçekten zorluyorsunuz) kurumsal bir firmasınız ya hani. Belli bir beyin yapısına, iş kurallarına, hukuksal süreçlere hakimsiniz diye düşünmek istiyorum. Enflasyon nedir? Öğretebilirim dilerseniz. Paranın seneler içerisindeki değerinin hesaplanması. Satılan ürünün hangi sene satıldı ise o senenin en yeni seri olduğunun bilincinde olunması ve arıza durumda, hediye çeki teklifinde teklif edilen tarihin en güncel TV fiyatı baz alınarak fiyat belirlenmesi gibi. Ürünü yapacak kapasitede değilseniz neden bu işlere giriştiniz. Ben neden poliçe, ek sigorta yaptırdım? Benim param çöp müydü ya da benim gibi tüm şikayet yazanlar salak mıydı? Ya da siz bu ülkede hukuk süreçlerinin ilerlemediği kanısına mı vardınız? Bu sebeple mi bu kadar rahat bir iş politikası yürütüyorsunuz? Bir de aptalmışım gibi 15 Temmuz yine Vialand Teknosa'dan ütü aldım ve onu da ek poliçe yaptırdım. Onun da iptal edilmesini istiyorum.

23 Temmuz 2024 16:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Işık Sızması Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet

Evren
29 Ekim 2024 04:15
Işık Sızması Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'nin Beklenmedik Panel Arızası Ve Yüksek Servis Ücreti

Şaban
12 Aralık 2024 19:46
grundig-tvnin-beklenmedik-panel-arizasi-ve-yuksek-servis-ucreti-1.pdf
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Grundig TV Media Markt'IN Müşteriye Vermiş Olduğu Değersizlik.

Serkan
29 Mayıs 2024 12:31