Belgin sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 01:33

5 Mayıs 2024 günü Media Markt'dan aldığım Grundig TCM 7061 d Türk kahvesi makinesinin jelatinlerini çıkardığımda ayıplı olduğunu fark ettim. Cezvelerden birinin kulp kısmında vidası olmadığı için kulpu çıkıyor. Ürünün üst kısmında ise belirgin, maddi deformeler mevcut. Taraflardan mağduriyetimi karşılamasını ve ürünün değiştirilmesini talep ediyorum

16 Temmuz 2024 14:03

2024 mayıs ayında satın aldığım TCM 7061 d Türk kahvesi makinesi kusurlu olması sebebiyle değişim yapıldı ve bana firma tarafından yeni ürün gönderildi. 2 ay içinde yeni ürünün açma kapatma butonu bozuldu. Makineyi hep uyku modunda kullandım, açma kapama düğmesini kullanmadım ta ki kahve pişirme esnasında makinenin hata vermesi üzerine ürünü açıp kapatmak istediğimde butonun yanıt vermediğini, ürünü kapatmadığını hep açık modda kaldığını gördüm. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. 3 kuşaktır Arçelik markasını kullanıyoruz evlerimizde. Hepsini değiştirmeme ramak kaldı.

16 Temmuz 2024 13:35

1721126028530.img-4629-72.jpg
06 Mayıs 2024 13:14 (Şikayetten 11 saat sonra)

10 Mayıs 2024 15:43

Soruna diğer markalara nazaran oldukça hızlı bir şekilde çözüm buldular ve ürünüm yenisi ile değiştirildi. Arçelik grubu her zaman vazgeçilmezim çalışanların kazandıkları her kuruş helal olsun . Teşekkürler...🫶🫶

Erdal sonuçtan çok memnun

Erdal
24 Ekim 2025 20:05
"Şirketin ilgili müşteri hizmetleri devamlı benimle iletişim halinde oldu sürecimi takip ettiler ve ürünüm firma tarafından değişim onayını verildi diye arandım. Yeni ürünümün teslimi için bekliyorum servis gelip yeni ürünümü teslim edecek. Sorun olmaması dileğiyle şimdiden teşekkürler Arçelik/Grundig ailesine."
Yeni Alınan Kahve Makinesi Soğuk Kahve Ve Servis Sorunları
Sena sonuçtan memnun değil

29 Temmuz 2024 14:57
Aziz sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 13:24
"Şikayetimden hemen sonra çağrı merkezleri tarafından arandım ve ekipleri arızalı ürünü evimden teslim aldı. Birkaç gün içinde de sıfır kapalı kutu yeni ürün tarafıma ulaştırıldı. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim."

Grundig Kategorileri