Tuğçe sonuçtan çok memnun

Grundig Saç Düzleştiricim Patladı

11 Mart 2024 02:47
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Ürünüm değiştirildi ve sorunsuz aylardır kullanıyorum firmaya teşekkür ederim”

Kız kardeşim birkaç hafta önce bana hediye olarak istediğim biberiye renkli Grundig marka saç düzleştiricisini Trendyol'dan aldı. Bugün henüz üçüncü kez kullanırken düzleştirici bir anda patladı ve elektriği kesti. Şu an çalışmıyor ve bu kadar yeni bir üründe bu durumun benimle ilgili olabileceğini düşünmüyorum. Benzer şikayetleri de okudum. Değişim veya onarım talep ediyorum. Lütfen yardımcı olun.

11 Mart 2024 09:53 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

15 Mart 2024 11:39

Grundig markasının ilgisi için teşekkür ederim şikayetimi oluşturduktan sonra 2 saat içinde dönüş yapıldı her detayıyla özenle ilgilenildi ve her aşamada bilgilendirildim ürünüm henüz yeni olduğu için değişimi yapıldı memnun kaldım teşekkür ederim💐

24 Mart 21:10

Ürünüm değiştirildi ve sorunsuz aylardır kullanıyorum firmaya teşekkür ederim

Zeynep sonuçtan çok memnun

Grundig Düzleştirici Elimde Patladı!

Zeynep
07 Nisan 21:15
"Grundig yetkilileri şikayetimi bildirdiğim andan itibaren benimle çok ilgilendiler. Ürünüm yeni ürünle değiştirildi. Ayrıca bütün adımlarda beni haberdar ettiler. Çalışanlarda çok ilgiliydi. Çok memnun kaldım."

Nisa
20 Ekim 2023 17:21

Grundig Hs7730 Arızalandı Yardımcı Olur Musunuz

Nurgül
02 Mayıs 2024 07:22

Grundig Saç Düzleştiricisi Kullanım Sırasında Patladı Güvenliğim Tehlikeye Girdi

Alisa
11 Haziran 16:51