Birol sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 21:34

04,02,2024 tarihinde Grundig gpdf 5711 model numaralı bir bulaşık makinesi aldım. Ürünü getirdiler ürünü eşim teslim alırken aklına gelmemiş kabul etmiyorum demek ki nereden bilsin. Ürün defolu bir şekilde yan duvarlar ezik patlamış iç gövde hasar almış pano çatlamış vaziyette bırakıp gitmişler ürünü görür görmez müşteri hizmetlerini aradım servis geldi resim çekip gitti neymiş hasarlı bölgeler tamir edilecekmiş daha kullanmadığımız ürün kabul etmiyorum yenisini getirin dedim tamam dediler sonra ürün şu an yok dediler. Para iadesi istedim tamam dediler her aramamda bugün 5 ten sonra hesabınıza yatacak diyorlar sonuç yok bir türlü yatıramadılar. Neyi bekliyoruz insanları mağdur etmeniz yetmiyormuş gibi bir de ücret iadesi ile iyice mağduriyeti artırıyorsunuz. Böyle bir vurdumduymazlık koskoca Arçelik firmasına yakışmıyor. Sözde sizin güvenceniz altında.

27 Şubat 2024 12:24 (Şikayetten 14 saat sonra)

28 Şubat 2024 14:56

Ne ilgi ne alaka hiçbir şey yok daha dönüş yapacaksınız.

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
13 Temmuz 2024 13:25
"Servis için gelen Gökhan Bey çok ilgiliydi, teşekkürler."
Bidardil sonuçtan hiç memnun değil

Bidardil
03 Haziran 2025 14:48
Grundig Arızalı Bulaşık Makinesi Ve Sorumsuz Servis Süreci!
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesinde Sürekli Arıza Ve Garanti Dışı Bırakılma Mağduriyeti

Hande
24 Ekim 2025 18:06