Aslı sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 15:38

Trendyol'dan 25 Eylül 2023te Grundig vcp 3930 dikey süpürge aldım beğendiğim için 18 Ekim 2023te üst model olarak sunulan vcp 5131i aldım. Çekim gücü daha yüksek olması gerekirken diğerinden çok daha kötüydü 2 ay içinde şarj olmamaya başladı. Bütün gün şarjda durmasına rağmen yüksek ayarda 5dk düşük ayarda 10dk çalışıp kapanıyor. Çekim gücü neredeyse sıfır. Bir de Trendyol sigorta yaptırdım 2sinide. Bir ürün 2 ayda bu hale gelir mi? Bütün parçaları temiz çokta az kullandım 2 tane var. Değişim talep ediyorum Belli ki fabrika hatası var.

21 Ocak 2024 20:36 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

22 Ocak 2024 11:48

Servis ürünümü aldı. Onlara da değişim talebimi ilettim. Büyük ihtimalle pili değiştirirler dedi. Ben bu ürünü 2. El almadım. Yamalayıp geri yollayamazsınız. Tüketici olarak bütün haklarımı kullanırım fakat buna gerek kalmadan ürününüzün arkasında duracağınıza inanıyorum. Çocukluğumuzda Grundig saygın bir markaydı gider başka bir markadan alırım yeni bir süpürge ama sen itibarını 4bin liraya değişme.

Hande sonuçtan memnun

Hande
22 Mayıs 2024 21:01

Zehra
03 Mart 2025 10:55
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Şarjlı Süpürge Çekim Gücü Tamamen Kayboldu, Çözüm Bekliyorum

Halime
23 Eylül 2025 19:56
Grundig Şarjlı Süpürge Çekim Gücü Tamamen Kayboldu, Çözüm Bekliyorum

Grundig Dikey Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor, Verimli Kullanamıyorum

Sinem
15 Eylül 2025 23:17
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
17 Eylül 2024 18:22