Mert sonuçtan çok memnun

Grundig Blender Paslanma Sorunu ve İade Talebi

02 Ekim 2024 23:34

Sayın Grundig Yetkilileri,

Teknosa'dan satın aldığım Grundig marka el blenderi ile ilgili yaşadığım bir sorunu dile getirmek ve bu konuda çözüm sağlanmasını rica etmekteyim. Blenderi yalnızca bir kez kullandıktan sonra hazne kapak contasının su aldığı ve contanın içerisine su dolduğu tespit edilmiştir. Bu durum neticesinde contadan pas oluşumu gözlemlenmiş ve blenderin bu kısmından paslar çıkmaya başlamıştır. Bu sorun, ürünün hijyen koşullarını ciddi şekilde tehdit etmekte ve insan sağlığı açısından büyük bir risk oluşturmaktadır.

Teknik servis raporunda ürün iade onayı verilmiştir. İbaresi yazmadığından dolayı Teknosa para iademi gerçekleştirmiyor, buna istinaden daha önce Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki ürünü inceleyen Grundig yetkili servisindeki B*** Bey ile ürün iadesi onayı konusunda görüşme gerçekleştirdim. Ancak, kendisi bu konuda olumlu bir yaklaşım sergilemedi ve bana 2 Ekim günü dönüş yapacağını belirtmesine rağmen herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Bu nedenle, Grundig yetkili servis numarasını arayarak yaşadığım sorunu belirttim ve tekrardan 3 Ekim için bir servis kaydı oluşturduk. Ürün teknik servis tarafından incelendiğinde teknik servis raporunda "ürün iade onayı verilmiştir" ibaresini görmek istediğimi özellikle belirtmek isterim.

Blenderin contası, ilk kullanımdan sonra su almış ve paslanma meydana gelmiştir. Bu pasların, ilk kullanımda hazırladığım yemeğin içine karışma riski olmuştur ve büyük ihtimalle karıştı ve fark edemedik, özellikle çocuğumun sağlığı açısından büyük bir tehdit oluşturmuştur. Bu nedenle, gerekli adımlar atılmadığı takdirde T.C. Sağlık Bakanlığına veya CİMER'e şikayette bulunacağımı belirtmek isterim. Ayrıca, yaşadığım bu durumu Instagram, X (Twitter) ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında, ürünün paslanmış haliyle ilgili görsellerle birlikte ve çektiğim bir video ile paylaşacağımı da hatırlatmak isterim. Amacım, yaşadığım bu olumsuz durumun çözülmesidir ve ürün iade onayı verilmesi konusunda tarafınızdan destek bekliyorum.

Markanızın müşteri memnuniyeti politikasına uygun bir şekilde bu talebimin değerlendirileceğine inanıyor ve tarafınızdan anlayış bekliyorum.
Ürün görsellerini, teknik servis raporu ve ürün faturasını sadece sizin göreceğiniz şekilde ekliyorum.

Gereğini bilgilerinize sunar, ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Mert T*********

Mert
04 Ekim 2024 18:28

İlk ve son Grundig marka alışım, bir daha asla

Ali sonuçtan çok memnun

Ali
06 Mart 2024 12:31
"Teşekkürler"

Osman
12 Temmuz 2023 23:32
Grundig Marka Mini Blender
Grundig Marka Mini Blender
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
27 Aralık 2023 18:02