Ahmet sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2023 18:22
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunlu kumanda yetkili personel tarafından şimdi ücretsiz bir şekilde yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ederim ilginiz için.”

Media Markt'ten 14.05.2023'de 65 inç oled (65 ggo 9900 b) Grundig marka TV aldım. 2 hafta geçmeden TV kumandanın bazı tuşları çalışmamaya başladı.

Müşteri hizmetleri servise götürmemi söyledi ve kumandanın garanti kapsamına girmediği söylendi. Böyle bir durumla karşılaşacağımı bilsem almazdım.

05 Haziran 2023 14:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

09 Haziran 2023 10:46

Mutlu
Mutlu

Merhabalar ürün görüntü ve ses nasıl? Kanal geçişleri çok mu yavaş?

Ahmet

Kanal geçişine gelince evet yavaş.

Ahmet

Merhabalar Alma kardeşim git başka markalara bak.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Oled TV Ölü Pixel - Grundig Sıfır Ürün Değişim Yapmıyor

22 Haziran 2023 12:26
Hami sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2024 10:07
"Henüz teslim almadım kumandayı ancak problem olduğunu düşünmüyorum kısa sürede ilgilenildiği için teşekkürler"
Hakan sonuçtan memnun

Hakan
27 Mart 2025 18:43
"TV kumandası servis tarafından bir kereye mahsus olmak üzere değiştirileceği beyan edildi ancak ben bunu kabul etmedim TV garantisi bitene kadar kumandada kullanıcı hatası dışında arıza olursa tekrar değişim ya da onarım talep edeceğim ayrıca servis ilk basta bir alt versiyonun kumandasını teklif etti ben kabul etmeyip tekrar şikayet ettiğimde bu kez aynı kumandadan tedarik ettiler Türkiye'de maalesef isler bu şekilde yürüyor illa bastırmak ve hakkını almaya zorlamak lazım maalesef."
Grundig Kategorileri