25 Aralık 2024 11:4311.805

20.12.2024 tarihinde Grundig marka 11 kg/1400 devir çamaşır makinesi kurulumu yapıldı. Cihaz sıkma yapmıyor. 22.12.2024 yani 48 saat sonra arıza kaydı oluşturdum ve 24.12.2024 tarihinde yetkili servis geldi. İnceledi ve makinenin hiçbir şekilde sıkma yapmadığını görüp değişim fişi oluşturdu. Kendisi fotoğraflar çekip talep formunda belirtti. Fakat sonrasında talep kapatıldı ben 4 kez çamaşır yıkadım ve hiç ara sıkma ve normal sıkma yapmadan bırakıyor. Videolar ektedir. Gelen yetkili servistede bunlar kayıtlıdır. Bana çözüm bulunmuyor. Yeni alınmış makine için bu kadar kanıtla bildiri yaptığım halde talebim kapatılmış. Buradan sesleniyorum benim cihazım ayıplı mal ve bu bildiriyi 48 saat içerisinde gerçekleştirdim. Derhal değişimin onaylanmasını talep ediyorum. Talep formu/fişi ekte ve çalışmadığına dair farklı programlarla birkaç video ektedir. İlk kez Grundig aldım ama tövbe daha evime sokmam.

25 Aralık 2024 13:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

25 Aralık 2024 15:46

Tekrar arıza kaydı açıldı daha ne kadar arıza kaydı açıp evime gelip arızayı kapatacaksınız anlamıyorum tekrar dönüş yapılmasını rica ediyorum. Aynı teknisyen daha ne kadar evimize gelip gidecek Sıfır makine için üstelik

26 Aralık 2024 12:47

Arkadaşlar değişim onaylanmadı hakkımı helal etmiyorum genel merkez gelsin kendi elleriyle sıksın makinemdeki çamaşırları asla evinize sokmayın Arçelik grubunu! Sorunum devam ediyor deterjanlı kaldı vs dedi deterjan koyduğum ve programla birlikte tekrar video yükledim yine sıkmadan durulamaya geçti her şey açık net daha 1 hafta olmadı makineyi alalı yetkililer duysun sesimi!

31 Aralık 2024 11:15

Makinede elektronik kart arızası olduğu ve değişim istedim gelen arkadaşlar değişim olur dedi servis kaydında ise değişim olmayacağı bilgisi verildi yazılmış. Bana böyle bir şey söylenmedi arıza devam ederken sıfır makinenin kartı neden bozuk gelsin veya neden kabul edeyim? Benim makinemin değişimini onaylayın son sözüm budur!

Aykut
Aykut
Benzer Şikayeti Var
26 Aralık 2024 16:08

Bu seride bir problem var aynı cihaz bende aşırı sesli sıkma yapıyor hiçbir şey yapmıyorlar sıkıntılı bir model

Grundig Marka 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorunu!

Eda
7 Mayıs 2024 12:358.983

Grundig marka 10 kg çamaşır makinesi satın aldım ve 23 Mart 2024 tarihinde kurulumu gerçekleştirildi. Beş gün sonra, 5 M...

Grundig Marka 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorunu!
3 Destek

Grundig Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Muhammet
Muhammet
10 Ocak 2025 21:437.588

Grundig GPWM 114643 11 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesini 26 Aralık 2024 tarihinde satın aldım. Makine kurulumu yapıldı, i...

1 Destek

Tümünü Gör
Grundig Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Grundig ÇamaşırMakinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Reber
Grundig 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkıntısı!

Grundig 10 Kg ÇamaşırMakinesi Sıkıntısı!

Seda
Pişmanlık Resmen Grundig Çamaşır Makinesi

Pişmanlık ResmenGrundig Çamaşır Makinesi

Asya
Grundig Çamaşır Makinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Grundig ÇamaşırMakinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Tc Yusuf
Grundig Servis Dönüş Yapmıyor

Grundig Servis DönüşYapmıyor

İbrahim
Grundig Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Grundig ÇamaşırMakinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Şahin

Öne ÇıkanKonular