27 Eylül

Polosmart Siyah nokta temizleyici aldım, denedim ve cildim mahvoldu Bana söylenen uygula talimatlarına 1 e 1 uydum, hatta söylenen kremi dahi aldım. Ancak ürün yapması gereken işi yapmayıp cildimi çok kötü bir duruma getirdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana maalesef bu ürünü geri alamayız diye bir yanıttan başka bir şey söylenmedi.

Gratis Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 16 dk
Gratis Logo
27 Eylül 13:32

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Dilerseniz https://gratisdestekmail.gratis.com linki üzerinden ya da 0 850 210 6 900 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 18:49
Gratis Polosmart Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici

Söylediğiniz yerde bana kimse yardımcı olmuyor. Sadece bu ürünü geri alamayız deniyor. Cildimin mahvolduğunu kimse algılamıyor

Gratis Çalışmayan Ürün Satışı

Türkan
4 hafta önce

Merhaba, Canpark AVM Gratis'ten polosmart manikür pedikür seti aldım ancak bozuk, çalışmıyor ve iadesi kabul edilmiyor. Ürün iadesi ile ücretimin tarafıma iadesini istiyorum, aldığımda da ürünün kutusu zedelenmiş ve yırtıktı çok acil dönüş bekliyorum İyi çalışmalar

Gratis Mağazası İade Sorunu

Beste
17 Ekim

16 Ekim tarihinde Gratis'ten polosmart markasına ait elektrikli törpü seti aldım. Ancak daha kullanamadan bozuk çıktı. Şarja taktım kırmızı ışık sönmeden yanıyorsa şarj dolu demekmiş;yanıp sönüyorsa şarj oluyor demekmiş. Yarım saatte şarj olur diyor ancak yaklaşık 2 saat şarjda tuttum çünkü çalışmad...

Gratis Aldığım Ürün Çalışmıyor

Sıla
10 Nisan

Gratis'ten aldığım polosmart beauty vakumlu siyah nokta temizleyici çalışmıyor şarja taktim yine çalışmadı müşteri hizmetlerini arıyorum değiştirmek için telefonu açan yok ben ürün değişikliği istiyorum. Alalı daha 1 kere bile kullanamadım. Lütfen gerekli işlemler yapılsın.

Gratis Bozuk Çıkan Ürün

Özlem
08 Nisan

19.03.2023 tarihinde mağazanızdan almış olduğum polosmart manikür pedikür seti ilk kullanımda bozuldu. Gerek mağazanız gerekse müşteri temsilciniz ürünü iade veya değişim yapamayız firmayı arayıp kendin hallet dedi. Ürünü ben sizden satın aldım ve ilgilenmesi gereken de sizsiniz. Ürün markasıyla an...

Gratis Kusurlu Bozuk Ve Yanlış Ürün Gönderip Müşteriyi Mağdur Ediyor.

Sıla
31 Mart

Gratis sitesi üzerinden vermiş olduğum Sipariş No: P1136537606 ürünlerden polosmart bakım seti psc30 adlı ürün ayıplı ve kusurlu bozuk bir şekilde gönderildi. Diğer Eklips tel toka işe yanlış renk olarak gönderim yapılmış. Bu ürünler kontrol edilmeden müşteriye neden gönderiliyor müşterinin zamanı v...

Gratis Kusurlu Bozuk Ve Yanlış Ürün Gönderip Müşteriyi Mağdur Ediyor.

0 Yorum

Gratis Şikayetvar üye markasıdır