Gönül sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 09:29

Gratis, bugün yani 31.05.2024 tarihinde 250 TL ve üzerinde sepette %75 indirim başlattı. Buraya kadar güzel. Ben akşam yani 30'unda sepetimi doldurdum, 1742 TL tuttu. Sabah 9'da indirim başlamadan 5 dakika önce fiyatlar birden değişti ve benim 1742 TL olan sepetim 2516 TL olarak güncellendi. Şimdi Gratis'e soruyorum: İndirim yapacağız deyip indirimden 5 dakika önce fiyatları artırmanız ne kadar etik? Geçen indirimde de aynısını yaptınız, aradım yanlışlık vardır dediniz ama asla yanlışlık yok. Bu bilinçli bir iş; insanlarda bu oyuna geliyor, ayıptır.

26 Temmuz 2024 09:13

26 Temmuz 09:10 Gratıste Arzum Prostick 1500 el blender'ı 3899 TL'den İndirime gırdı 2039 TL'ye başka yeedelı fiyatlara baktığımda mesela Hepsiburada da 1565 TL Gratis te anlayamadığım şey alıp ürün fiyatını absürt bir zam yapıp sonra indirimde gösterip normal fiyatının üstüne yayınlaması insanları kandırmaktan başka bir şey değil her indirimde indirime 10 dakika kala fiyatları yükseltip indirim başladığında olan fiyatın üstünde satışa koymak insanları yanıltmak ne kadar doğru ne kadar etik Gratis'te beğendiğiniz urunu başka sitelerde kontrol etmeden almayın kazık yemeyin

1721974329120.screenshot-20240726-090051.jpg
26 Temmuz 2024 09:10

gratis-indirim-oncesi-fiyat-artisiyla-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
31 Mayıs 2024 21:21
gratis-indirim-oncesi-fiyat-artisiyla-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Sabah 09:00 dan 21:15 kadar çalıştığım için internet üzerinden sipariş oluşturmaya çalıştım sistem çökmüş hiçbir şekilde alamadım koca Gratis olarak böyle bir kampanya yapıp sonrasında sisteminizin çökmesini bir turlu çözmediniz müşteri hizmet lerinizi de aradım bu hafta içinde çözülür gibi bir cevap verdiler mağazanıza gittim kapıdan içeri girmekte imkansız ben bugün sipariş paketimdeki ürünlerin bana aynı bu fiyattan satılıp mağduriyetimin düzeltilmesini talep ediyorum madem siz sisteminizi düzeltmekle ugrasmadiysaniz bu mağduriyeti düzeltip müşterinizi memnun etmekle mükellefsiniz yetkili biri tarafından aranmak istiyorum

01 Haziran 2024 10:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Haziran 2024 12:12

Bu cevap benim şikayetimle alakalı bir cevap değil ve bir cevabı kabul etmiyorum benim konumla alakalı bir cevap verin neden indirime 3 dakika kala fiyatları yükselttiniz ve sisteminiz çöktü mağdur olduk anladınızmı bana hazır yazılmış özür mesajı yollamanız durumla alakalı bir cevap vermemeniz saçma

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
04 Ekim 2024 22:58
Gratis'in Online İndirim Kampanyası: Yanıltıcı Fiyat Politikası
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
31 Mayıs 2025 13:06
"Şunu da eklemek isterim; kendimizi ifade edip, sorunlarımızı dile getirebilmemizi sağlayan ve çözüme ulaşmasında öncülük eden "sikayetvar.com" platformuna sonsuz teşekkür ederim."

Mehtap
04 Temmuz 2024 12:25
Gratis Hakkında Şikayetim Var
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 00:08
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
31 Mayıs 2024 23:26