Garenta Araç Kiralamada Erken İade

Garenta Araç Kiralamada Erken İade
08 Ağustos 2023 19:20

Garenta araç kiralama firması Tekirdağ Çorlu Trend Arena AVM şubesinden 09.07.2023-16.07.2023 tarihleri arasında, süper maksimum güvence Plus ile birlikte toplam 8221,67 TL karşılığında aracımı kiraladım. Ve aracımı teslim aldım. Daha sonra aracı işim erken bittiğinden dolayı aracı 14.07.2023 tarihinde teslim etmeye karar verdim ve Garenta'nın internet sitesinden erken iade yapıldığında ücret iadesi oluyor mu diye baktığımda aracı kullandığım gün kadar ücretini hesaplayıp geri kalan fazla ödemenin iade edildiği bilgisini Garenta sitesinden edindim. Ve Garenta'nın uygulamasından baktığımda 09.07-14.07 arası 5 gün için fiyatın süper maksimum güvence Plus dahil 6822,34 TL olduğunu gördüm ve bunun 1400 lira gibi erken iade ücreti alacağım için aracımı iade ettim. Garenta Çorlu şubesinde çalışanlara da iade ederken sorduğumda onlarda bana ücret iadesinin olduğunun bilgisini verdiler. Ve 3-4 gün içerisinde teminat tutarı olan 1500 TL ile beraber iade farkının hesabıma yatacağı söylendi. Daha sonra teminat tutarı hesabıma yattı ancak erken teslimden kaynaklı iade tutarı hesabıma yatmadı. Bunun üzerine Garenta müşteri hizmetlerini aradığımda, müşteri temsilcisi kontrolleri sağladığında hesabıma 1500 lira teminat tutarının yattığını ve 2000 lira daha erken iade parasının yatacağını söyledi. Salı günü yani 18.07.2023 tarihinde bu görüşmeyi yaptığımda ücretin hesabıma Cuma gününe kadar yani 21.07 tarihine kadar yatacağını söyledi. 21.07.2023 tarihinde Garenta müşteri hizmetlerini aradığımda bana ücret iadesinin olmayacağını, nedenin ise benim 7 günlük kiralama yaptığım için sözde Garenta'nın 7 gün ve üzeri kiralama kampanyasından yararlandığımı ve bu yüzden 7 günlük kampanyalı fiyat ile 5 günlük fiyatın aynı olduğu söylediler.

Garenta'nın kendi uygulamasında bile 5 günlük fiyat ile 7 günlük fiyat arasında 1400 lira fark var. Ve bu iade ettiğimdeki 5 günlük fiyatının ekran görüntüsü elimde mevcut 6822 TL olarak ve dosyalara ekledim. Kendileri sözde indirimli kampanyalarını bahane ederek benim ücret iademi yatırmadılar. Ve her arayıp şikayet kaydı oluşturduğumda tarafıma hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Aranarak bana ulaşmalarını söylediğim halde hiçbir şekilde aranmadım. Garenta firmasının sözde indirimli fiyattan yararlandığımı söyleyerek ücret iademi yapmamasından dolayı şikayetçiyim. Garenta firmasının sözde indirimli fiyattan yararlandığımı söyleyerek ücret iademi yapmamasından dolayı şikayetçiyim. Konunun araştırılıp tarafıma bilgilendirilmesini arz ederim.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
25 Haziran 2024 13:27

Garenta Çorlu Şubesi Mağduriyeti

Recep
20 Haziran 2023 13:22
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Tekirdağ AVM Şubesinde Yaşanan Haksız Hasar Ücreti

Erman
17 Ocak 2025 11:53
Garenta Tekirdağ AVM Şubesinde Yaşanan Haksız Hasar Ücreti
garenta-tekirdag-avm-subesinde-yasanan-haksiz-hasar-ucreti-2.pdf

Gonca
27 Nisan 2024 14:31
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Garenta Şubesi Usulsüz Kredi Kartı Çekimi Yapıyor

11 Ağustos 2023 02:50